Bruidskapsel met kort haar: 6x tips voor een prachtige look

Trouwplannen
Trouwplannen.nl 25 juli 2023

Bruidskapsel voor kort haar, ben jij een bruid met een prachtige korte coupe? Dan hoef je je geen zorgen te maken over je bruidskapsel. Het laten groeien van je haar voor je bruiloft is niet nodig, want wij hebben tips voor het perfecte bruidskapsel voor kort haar. Korter haar is tegenwoordig helemaal hip. Dit zien we ook terug op bruiloften, het geeft je een frisse en vlotte look en zorgt voor een enorm sexy uitstraling.

Bruidskapsel-met-kort-haar-6x-tips-voor-een-prachtige-look1

Bruidskapsel voor kort haar: ga voor beach waves

Wil je een romantische look aan je bruidskapsel met kort haar geven? Ga dan voor beach waves. Als je geen krullen van jezelf hebt, kun je natuurlijk door je haarstylist prachtige krullen laten zetten. Wil je een nog romantischere look? Plaats dan bloemen in haar die ook terugkomen in je bruidsboeket. Dit maakt je bruidskapsel voor kort haar helemaal af!  

Half opgestoken bruidskapsel met kort haar

Heb je liever een half opgestoken look? Laat je haar dan deels invlechten door je haarstylist of kies voor een halve knot voor je bruidskapsel met kort haar. Dit zorgt voor een speelsere look. Mocht je buiten trouwen, dan is het ook nog eens enorm handig om je wapperende haren uit je gezicht te houden. Zo blijft je gezicht goed zichtbaar voor op de foto’s en kun jij je hubby to be heerlijk in zijn ogen aankijken tijdens het jawoord.

Bruidskapsel-met-kort-haar-6x-tips-voor-een-prachtige-look2   Bruidskapsel-met-kort-haar-6x-tips-voor-een-prachtige-look3

© Manon Engels Photography & Shutterstock

Bruidskapsel met kort haar: opsteken

Bij kort haar denk je er niet snel over na om je bruidskapsel op te steken. Maar ook kort haar leent zich hier perfect voor! Ga voor een stoere updo met een kuif of een mooie klassieke knot. 

Bruidskapsel voor kort haar

Heb jij kort haar? Dan heb je al een prachtige look. Een bruidskapsel met kort haar is al stoer en elegant van zichzelf, dus je kan er ook zeker voor kiezen om voor je natuurlijke look te gaan. Een frisse look en deze past natuurlijk compleet bij jou. Dit is de look die jouw hubby to be altijd ziet en waar hij zo verliefd op is.

Om je bruidskapsel voor kort haar toch uniek te maken, kan je dan altijd nog kiezen om een haar accessoires toe te voegen. Ga voor een mooie clip, diadeem voor een echte sprankelende look.  

Denk bij het kiezen van je trouwjurk ook aan je bruidskapsel. Heb je kort haar? Kies dan voor een trouwjurk met details op de achterkant. Een open rug, of een prachtig sieraad op je rug. Je hebt geen lange lokken die over de jurk vallen, dus je kan de aandacht van je jurk op je rug leggen. Op en op glamour als je zo naar het altaar loopt, love it!

Bruidskapsel-met-kort-haar-6x-tips-voor-een-prachtige-look4   Bruidskapsel-met-kort-haar-6x-tips-voor-een-prachtige-look5

 

Bruidskapsel-met-kort-haar-6x-tips-voor-een-prachtige-look6

Doe ook inspiratie op met de blog: "Trouwjurk met lange mouwen".

Wat vind je van deze blog?

Geweldig!
Leuk
Oké
Niet goed
Slecht

5 / 5 gebaseerd op 1 stemmen

Follow us on Instagram

TROUWPLANNEN