Cadeautje voor je vader als je gaat trouwen

Monic Arts
Monic Arts 18 juni 2017

Morgen is het vaderdag! En wat is een betere dag dan dit om je vader een speciaal cadeautje te geven? Waarschijnlijk gaan jullie binnenkort trouwen. Je beseft het misschien niet maar veel vaders hebben het er (stiekem) toch wel een beetje moeilijk mee dat zijn kleine meisje gaat trouwen.

Tijd om hem dus even wat extra aandacht te geven met een lief cadeautje. Wij hebben wat  leuke cadeautjes voor je vader. Want wij weten allemaal hoe moeilijk het kan zijn om een cadeau te bedenken voor een man.

Sommige cadeau's kan hij ook meteen gebruiken op de bruiloft, maar allemaal zijn ze vooral heel leuk om te geven als blijk van waardering. 

Stropdas

Een gepersonaliseerde stropdas is bijvoorbeeld een leuke cadeautip voor je vader. Hij kan deze meteen dragen op de bruiloft, maar natuurlijk ook nog hierna. Wil je liever geen gepersonaliseerde stropdas? Kies dan voor een mooie stropdas die past bij zijn outfit voor de bruiloft. Daar zal hij ongetwijfeld ook heel blij mee zijn. 

Foto's

Misschien zijn jullie al wel getrouwd maar wil jij je vader alsnog een cadeau geven. Ga voor een mooie lijst met de jullie mooiste foto van de bruiloft. Zo kan hij altijd naar de foto kijken en denken aan jullie moment samen. 

Muziek van jullie nummer

Wat wij zelf een hele mooi vinden, is de canvas met de noten van jullie nummer van de bruiloft. Misschien hebben jullie wel een speciaal dochter-vader momentje ingepland op een speciaal liedje. Super mooi is het dan om de noten hiervan als cadeau te geven. Iets speciaals waar jullie allebei een mooie herinnering aan hebben of nog gaan krijgen. 

TIP! Kijk eens op Etsy voor leuke gepersonaliseerde cadeau's. Hier zijn super veel leuke dingen te vinden. 

Hier nog wat leuke ideeën voor cadeau's! 

Fotocredits/verkrijgbaar bij: 1. Etsy  - 2. Via The Overwelmed Bride - 3. Via Destination Weddings - 4. Etsy - 5. Homemade Gin  - 6. Not on the high street  - 7. Sierra Metal Design - 8. Lillian Rose Via Heavy  - 9. Via The Overwelmed Bride - 10.  Via The Overwelmed Bride - 11. Via The Overwelmed Bride - 12. Pinterest - 13. Not on the high street  - 14. Unique Wedding Gifts - 15. The Love Mug  - 16. OC Canvas Studio via Heavy 

Wat vind je van deze blog?

Geweldig!
Leuk
Oké
Niet goed
Slecht

4,5 / 5 gebaseerd op 10 stemmen

Follow us on Instagram

TROUWPLANNEN