Leuke corsages voor kinderen

Trouwplannen
Trouwplannen.nl 21 februari 2014

Het is natuurlijk heel leuk dat kinderen die op jullie bruiloft komen ook een corsage dragen. Wat voor leuke corsages zijn er voor kinderen en waarom zou je andere corsages kiezen voor kinderen? Het antwoord vind je hieronder!

Waarom aparte corsages voor kinderen

Sommige kinderen zijn wat minder voorzichtig dan anderen. Corsages worden vaak bevestigd met een speldje. Je wilt natuurlijk niet dat ze hier aan gaan zitten en dat ze zichzelf pijn doen. Om dit te voorkomen is het verstandig om speciale corsages voor kinderen te nemen. Je kunt corsages ook bevestigen door middel van een magneetje of door de corsage gewoon met een paar steekjes vast te naaien op de kleding. Zo kunnen ze zich niet bezeren, en als je hem vast naait kunnen ze hem ook niet snel verliezen.

 corsages kinderen

Bloemcorsage

Willen jullie toch een mooie traditionele corsage van bloemen maar bang dat dit snel kapot gaat? Dan is het een idee om in plaats van echte bloemen, kunstbloemen te nemen. Deze zijn een stuk steviger maar is de corsage toch van bloemen! De corsage hoeft overigens niet perse op de kleding gedragen te worden. Je kunt hem ook als haaraccessoire of armband gebruiken, bijvoorbeeld als een polscorsage.


Cosage van stof

Wil je een stevige maar leuke corsage voor de kinderen op jullie bruiloft maar die wel bij hun kleding past? Dan kun je een cosage van stof maken of kopen. Het voordeel hiervan is dat je hem eventueel ook op de kleding kunt vastnaaien zodat het een geheel wordt maar ze toch een corsage hebben. Een corsage van stof is niet alleen leuk voor kinderen maar kan natuurlijk ook voor volwassenen, zo zijn de corsages helemaal één geheel!

corsage van stof

Corsage met naam

Een ander leuk idee is een mooie gepersonaliseerde corsage. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een houten corsage. Elk kind krijgt een corsage met hun eigen naam erop! Zo voelen ze zich extra speciaal. 
 

Corsage van knopen

Een ander speelse corsage is een corsage gemaakt van knopen. Leuk, origineel en ook nog eens makkelijk om zelf te maken! 

corsage voor kinderen

Wat vind je van deze blog?

Geweldig!
Leuk
Oké
Niet goed
Slecht

2,6 / 5 gebaseerd op 5 stemmen

Follow us on Instagram

TROUWPLANNEN