Dilemma: wel of geen dresscode?

Trouwplannen
Trouwplannen.nl 9 juni 2016

Als je zelf weleens  naar een bruiloft bent geweest weet je misschien hoe lastig het is om te bepalen wat je aantrekt. Of je als bruidspaar nu wel of geen dresscode kiest, het is toch ingewikkeld voor de gasten. Maakt zo’n dresscode het dan alleen maar moeilijker of makkelijker?

bruidmeisjes


Het gaat er echt om wat jullie belangrijk vinden. Willen jullie dat iedereen op super chic gaat? Dan is het verstandig om een dresscode te gebruiken. Sommige gasten gaan nu eenmaal chiquer gekleed dan anderen in het dagelijks leven en met een dresscode weten gasten ten minste wat er van ze verwacht wordt.

Dat is het grootste voordeel. Er ontstaat geen verwarring over wat nu wel en niet kan. Men houdt zich aan de dresscode en dan komt het eigenlijk (bijna) altijd wel goed. Maar het kan natuurlijk ook zo zijn dat jullie willen dat de gasten lekker dragen wat ze willen, niets geen regels. Ook dan geldt: go for it! Dat past dan waarschijnlijk het best bij jullie als bruidspaar en ook je gasten zullen zich comfortabel voelen in hun eigen kleding.

dresscode men


Thema bruiloft dresscode

Bij een thema bruiloft is een dresscode vaak vanzelfsprekend. Jullie hebben hard je best gedaan om alle elementen van de bruiloft bij elkaar te laten passen, dan is het super tof als je gasten ook helemaal in het geheel passen. Bij een themakleur kan dit natuurlijk heel makkelijk, je vraagt je gasten gewoon of ze één element in hun outfit in de gekozen themakleur willen doen. 

Wat vind je van deze blog?

Geweldig!
Leuk
Oké
Niet goed
Slecht

3,1 / 5 gebaseerd op 10 stemmen

Follow us on Instagram

TROUWPLANNEN