Draaiboek voor je bruidsfotograaf

Trouwplannen
Trouwplannen.nl 4 november 2015

Je trouwfoto’s zijn na jullie trouwdag een van de weinige tastbare herinneringen aan jullie fantastische dag. Je trouwfoto’s moeten daarom perfect worden! Om dit te bereiken is het belangrijk dat jullie een goede bruidsfotograaf uitzoeken maar ook dat jullie de trouwdag en jullie wensen goed doorspreken met jullie bruidsfotograaf.  Daar helpen wij jullie graag bij met een draaiboek voor de bruidsfotograaf

 

draaiboek fotograaf

 

Draaiboek bruidsfotograaf

Wij hebben een draaiboek gemaakt voor jullie bruidsfotograaf. Dit draaiboek vullen jij en je verloofde in en je geeft één exemplaar aan je bruidsfotograaf en één aan je ceremoniemeester, zodat hij/zij op de trouwdag in de gaten kan houden of alles goed verloopt.

In het draaiboek voor de bruidsfotograaf beschrijven jullie zaken zoals een tijdsplanning, zodat jullie bruidsfotograaf precies weet waar en hoe laat hij ergens wordt verwacht, contactgegevens maar bijvoorbeeld ook waar jullie heel graag foto’s van willen hebben en of er nog bepaalde zaken zijn waar de fotograaf rekening mee dient te houden. Heel handig dus!

 

Download hier gratis het draaiboek voor de bruidsfotograaf

Wat vind je van deze blog?

Geweldig!
Leuk
Oké
Niet goed
Slecht

3,6 / 5 gebaseerd op 19 stemmen

Follow us on Instagram

TROUWPLANNEN