Trouwlocaties in Noord-Brabant: Dit zijn de leukste trouwlocaties!

Trouwplannen
Trouwplannen.nl 29 november 2023

Zoeken jullie een trouwlocatie in Noord-Brabant? Wij hebben een aantal droom trouwlocaties in Noord-Brabant voor je op een rijtje gezet. Het kiezen van een trouwlocatie is namelijk enorm persoonlijk en kan heel erg spannend zijn. Willen jullie graag trouwen in Noord-Brabant? Laat je dan inspireren door onze nieuwe blog met de leukste trouwlocaties in Noord-Brabant.

Trouwlocaties-Noord-Brabant1

Een unieke trouwlocatie in Noord-Brabant: Restaurant Ripasso!

Dromen jullie van een bruiloft in Noord-Brabant? Restaurant Ripasso is de plek voor de dag van jullie leven. Het restaurant heeft een heerlijk tuinterras op het westen, met water en ondergaande zon. Aan de voorzijde van het restaurant bevindt zich een heerlijk zonnig zuider terras met veranda.

Het restaurant beschikt over een restaurant gedeelte en serre. In de serre kun je met ongeveer 25 gasten aan een lange tafel dineren. Door de mooie stretchtent die in de zomerperiode aan de serre staat kun je het binnen en buiten op jullie feest mooi laten verenigen. De keukenbrigade maakt samen de lekkerste gerechten en hapjes voor jullie klaar. Ze koken met dagverse producten en naar jullie wens. Eigenaresse en sommelier Wijnanda laat jullie genieten en zorgt dat jullie dag tot in de puntjes verzorgd is en kiest daarbij de heerlijkste wijnen voor jullie diner en feestavond.

Wil je een dag plannen, helemaal naar jullie wens en in intieme sfeer? Dan zijn jullie bij Restaurant Ripasso helemaal op de juiste plek.

Trouwlocaties-Noord-Brabant2

Een betoverende trouwlocatie in Noord-Brabant: Chalet Fontaine

In Kaatsheuvel ligt de fantastische locatie Chalet Fontaine. Het pand is opgedeeld in 3 delen; een grote zaal, kleine zaal en een Tuinzaal. Op onze locatie in Kaatsheuvel is voor ieder wat wils. Met verschillende zalen heeft Chalet Fontaine ruimte voor 80 tot maar liefst 1200 gasten.

Bij Chalet Fontaine is jullie bruiloft in de juiste handen. Van het diner tot de huwelijksvoltrekking, onze jarenlange ervaring zal er werkelijk waar de dag van jullie leven van maken! Het team van specialisten staat voor jullie klaar zodat alles tot in de puntjes geregeld is.

Bij Chalet Fontaine is alles mogelijk voor verschillende bruiloften. Zo kunnen er huwelijksfeesten georganiseerd worden met een kleiner budget, maar kan jullie huwelijksfeest ook “over de top” met een groter budget geregeld worden. Kortom, de perfecte locatie voor jullie huwelijksfeest.

Trouwlocaties-Noord-Brabant3

Witte Kerkje, een sprookjesachtige trouwlocatie in Noord-Brabant

Je mooiste dag op een unieke locatie? Het Witte Kerkje is de perfecte plek! Het ruim 200 jaar oude Witte Kerkje in Terheijden is een sfeervolle, intieme locatie met een maximum van 120 gasten voor een kerkelijk en/of burgerlijk huwelijk. Het is een officiële trouwlocatie van de gemeente Drimmelen.

Voor jullie trouwdag kun je het kerkje naar persoonlijke wens inrichten, decoreren met bloemen, kiezen voor eigen muziek of orgelspel, gasten onthalen met koffie, taart, een prosecco toost of een drankje. Jullie taart & toost moment kan in het kerkje en bij mooi weer op het terras achter het kerkje. Natuurlijk ligt op jullie dag de rode loper uit en wordt de vlag gehesen.

Het Witte Kerkje in Terheijden werkt samen met lokale leveranciers zodat zij jullie met verschillende partijen in contact kunnen laten komen. Bij het Witte Kerkje is er van alles mogelijk waardoor jullie echt jullie droomhuwelijk kunnen hebben!

Trouwlocaties-Noord-Brabant5.jpg

Van der Valk Nuland, dé trouwlocatie in Noord-Brabant!

De mooiste dag van jullie leven vieren in Noord-Brabant? Van der Valk Hotel Nuland is een prachtige trouwlocatie waarbij jullie hele trouwdag op één locatie kan plaatsvinden. Van het jawoord, de bruidstaart, het diner tot aan de feestavond en uiteraard overnachten. In de omgeving van het hotel zijn daarnaast prachtige locaties om trouwfoto’s te maken. Bijvoorbeeld op de Hooge Heide of natuurgebied de Maashorst.

In één van de sfeervolle zalen kunnen jullie terecht voor de receptie met als hoogtepunt de toost en het aansnijden van de taart. Geniet van dit moment met een glas Champagne. Na de receptie kunnen jullie heerlijk dineren met een besloten gezelschap, waarna jullie aansluitend het bruidsfeest vieren.

Een gemoedelijke sfeer en stijlvolle ambiance zorgen voor een onvergetelijke avond. Jullie gasten genieten van een hapje en drankje, maken een dansje op de dansvloer en sluiten de avond af met een overnachting in het hotel. De feestavond zal compleet naar jullie wens ingevuld zijn, van tafelaankleding, catering tot bloemstukken. Als bruidspaar kunnen jullie overnachten in één van de prachtige suites, waar jullie de volgende ochtend kunt genieten van een luxe ontbijt op bed.

Trouwlocaties-Noord-Brabant9

Trouwen in Noord-Brabant op een landgoed? Trouw bij Landgoed de Biestheuvel

Jullie bruiloft in Noord-Brabant op een echt landgoed vieren? Landgoed de Biestheuvel in Hoogeloon is een prachtig landgoed in de Brabantse Kempen. Het landgoed heeft alles in huis om jullie feest te verzorgen. Met 23 hectare aan faciliteiten en natuur is dit een romantische locatie voor jullie droombruiloft! Jullie lopen zo van de romantische fotoshoot bij onze prachtige vijver naar het heerlijke diner en door de gezellige feestzaal in!

De prachtige vijver wordt in de zomermaanden nóg mooier door alle bloeiende waterlelies. Perfect voor een mooie romantische fotoshoot! Naast de vijver ligt een groot bosperceel en diverse open velden. Voldoende mooie plekken dus voor prachtige foto’s!

Met vier ruime en sfeervolle zalen kiezen jullie de perfect dinerruimte die bij jullie past. Met hun team van specialisten stemmen ze het diner graag op jullie wensen af. Willen jullie na het diner door feesten? Dat kan in dezelfde zaal, of in een van de andere zalen. Muziek en aankleding is hier allemaal naar wens te bespreken.

Trouwlocaties-Noord-Brabant8

Van der Valk Hotel ’s-Hertogenbosch – Vught, dé luxe trouwlocatie in Noord-Brabant

Op de mooiste dag van je leven, wil je het mooiste feest van je leven! Hiervoor is Van der Valk Hotel ’s-Hertogenbosch – Vught de perfecte locatie. Van der Valk Hotel ’s-Hertogenbosch – Vught is een officiële trouwlocatie en biedt jullie de mogelijkheid om alles onder één dak te beleven. De huwelijksceremonie kan in een van de stijlvolle zalen of buiten met een schitterend uitzicht over het water. De sprankelende ontvangst met een prachtige bruidstaart op het terras of in de Pianobar. Een onvergetelijke receptie met een toost en felicitaties. Het diner kan op vele manieren; heerlijk uitgeserveerd, maar ook middels buffet of als “walking diner”.

En tot slot het spetterende feest terwijl de band of DJ jullie favoriete muziek speelt. Waarna zowel jullie als jullie gasten kunnen blijven overnachten in een van de 126 hotelkamers. Door de unieke ligging van het hotel en het professionele team dat inspeelt op jullie specifieke wensen, is Van der Valk Hotel ’s-Hertogenbosch – Vught de perfecte keuze is voor jullie grote dag.

Trouwlocaties-Noord-Brabant6

Een intieme trouwlocatie in Noord-Brabant? Dat is Landgoed Huize Bergen!

In alle rust genieten van elkaar, jullie gasten en van deze bijzondere dag? Landgoed Huize Bergen nabij Den Bosch wordt omringd door een prachtig park en ligt aan de rand van Vught.

Vier jullie bijzondere dag in alle rust op één locatie en toch met ieder moment in een andere setting. Zeg ‘ja, ik wil’ onder de oude beuk of binnen in het monumentale landhuis. De status van officiële trouwlocatie geeft de gelegenheid om hier in intieme sfeer elkaar het ja-woord te geven.

Toost daarna samen met jullie gasten buiten op het bordes op nog vele mooie jaren en schuif vervolgens aan voor een heerlijk uitgebreid diner in een van de stijlkamers. Nog even opfrissen voordat de stijlvolle feestavond tot wel 175 gasten in het Koetshuis begint en om tot slot natuurlijk overnachten in de bruidssuite. De 90 hotelkamers maken het mogelijk om ook jullie gasten te laten overnachten op Landgoed Huize Bergen. Zo kan er de volgende ochtend tijdens een ontbijt al napratend met jullie gasten nog even langer genoten worden van deze onvergetelijke dag.

Trouwlocaties-Noord-Brabant7

Een droom trouwlocatie in Noord-Brabant? Trouw bij Beneden Sas

Zoeken jullie een unieke locatie voor jullie bruiloft in Noord-Brabant? Dan is Beneden Sas de perfecte trouwlocatie voor jullie! Beneden Sas is een monumentaal sluizencomplex aan de monding van het riviertje de Steenbergse Vliet. Op het sluiseiland staat onze oude sluiswachterswoning die momenteel dienstdoet als restaurant en huiskamercafé.

Het terras is ingericht als theetuin en achter het pand, op de punt van het sluiseiland, bevindt zich nog een ruime vlindertuin die ingericht is voor tuinfeesten en recepties. Een deel van het pand is ingericht als vakantiewoning en er is ook een appartement met een speciale bruidssuite.

Met als huwelijkscadeau jullie ontbijt de dag na jullie bruiloft. Op deze prachtige locatie is het ook mogelijk om elkaar het jawoord te geven. Van ceremonie tot feest, jullie hele bruiloft kan bij Beneden Sas invulling krijgen. Uiteraard geheel aan jullie wensen aangepast.

Trouwlocaties-Noord-Brabant4

Doe ook inspiratie op met de blog: "Bruiloft musthaves voor 2024!".

Wat vind je van deze blog?

Geweldig!
Leuk
Oké
Niet goed
Slecht

0 / 5 gebaseerd op 0 stemmen

Follow us on Instagram

TROUWPLANNEN