Win een paar schoenen van Elsa Coloured Shoes!

Trouwplannen
Trouwplannen.nl 27 december 2017

Het is vandaag derde kerstdag (zo mogen we dat wel noemen toch?) en wij zijn nog in de gift mood. Grote kans dat jij afgelopen dagen een ring hebt gekregen, gefeliciteerd! Zo leuk! We willen je graag verwennen en daarom geven we nu één paar schoenen van Elsa Coloured Shoes weg! 

En dat er in de collectie een mooie schoen voor jou tussen zit, weten we bijna zeker. Bij Elsa Coloured Shoes kun je namelijk alle kanten op. Van plat tot een high heel, van klassiek tot modern en van ivoor tot iedere denkbare kleur. Zij zijn namelijk gespecialiseerd in het inkleuren van satijnen schoenen. Zo kun je iedere kleur terug laten komen in jouw trouwschoen. Wil jij bijvoorbeeld dezelfde kleur schoenen als het pochet of de sokken van je aanstaande? Of is er een themakleur op jullie bruiloft? Alles kan! 

elsa coloured shoes winactie trouwschoenen

Winnen!

Wij mogen één aanstaande bruid verrassen met een schoen naar keuze uit de Rainbow Club collectie van Elsa Coloured Shoes. Mail uiterlijk 30 december 2017 naar claimy@jesbv.nl met als onderwerp 'Winactie Elsa Coloured Shoes' en wie weet krijg jij een héle leuke mail terug van ons!

 

Wat vind je van deze blog?

Geweldig!
Leuk
Oké
Niet goed
Slecht

5 / 5 gebaseerd op 12 stemmen

Follow us on Instagram

TROUWPLANNEN