Exciting News voor Trouwplannen.nl

Trouwplannen
Trouwplannen.nl 13 april 2020

nieuw-gezicht-trouwplannen-amy-lips_435063

EXCITING NEWS: NIEUW GEZICHT VAN TROUWPLANNEN.NL

Hi toekomstige bruiden en bruidegommen,

Ik zal me even aan jullie voorstellen. Mijn naam is Amy Lips - de Pater en vanaf vandaag hét nieuwe gezicht van Trouwplannen.nl. Oe ik kan het nu eindelijk met jullie delen!

Samen met manlief Mike en ons hondje woon ik in Terheijden, een dorpje naast Breda. Na mijn bachelor Communicatie- en Informatiewetenschappen heb ik de Master Marketing Management gevolgd. Nadat ik zelf ten huwelijk was gevraagd begon mijn liefde voor de trouwbranche en oh wat vond ik het leuk om bezig te zijn met het plannen van onze bruiloft. Zo leuk, dat ik een opleiding tot weddingplanner ben gaan volgen. Misschien dat een aantal van jullie mij dan ook wel kennen van Aim Weddings. Ik ben eigenlijk dol op alles dat met trouwen en online marketing te maken heeft!

Vorig jaar was ik dus ook nog een toekomstige bruid en was ik net als jullie druk bezig met het plannen van onze droombruiloft. Afgelopen zomer stond ik daar dan, voor het altaar om "JA" te zeggen tegen mijn manlief. En als ik terugkijk op onze bruiloft kan ik niks anders zeggen dan dat je trouwdag echt de mooiste dag van je leven is. Heel cliché, ik weet het, maar toch is het echt zo.

Maar jeetje zeg..., even weer met beide voeten op de grond. Wat leven we momenteel met z'n allen in een rare tijd. Zo kan ik me ook heel goed voorstellen dat jullie met allerlei vragen zitten met betrekking tot je bruiloft. Zoals of je bruiloft nog wel door kan gaan of dat je jullie dag moet verplaatsen en wat je dan allemaal moet regelen als je de bruiloft gaat verplaatsen.

No worries! Juist nu wil ik er voor jullie zijn en jullie helpen met jullie trouwplannen. Want ik gun jullie net zo'n speciale en mooie dag als dat ik heb gehad.

Liefs Amy
van Trouwplannen.nl

trouwplannen-amy-nieuw-gezicht_104250

Wat vind je van deze blog?

Geweldig!
Leuk
Oké
Niet goed
Slecht

4,4 / 5 gebaseerd op 13 stemmen

Follow us on Instagram

TROUWPLANNEN