Huisdier op je bruiloft? 5x tips om je huisdier bij je bruiloft te betrekken

Trouwplannen
Trouwplannen.nl 7 juni 2023

Huisdier op je bruiloft? Tuurlijk! Ben jij nou ook zo'n dierenvriend en gek op je huisdier? Ik zou mijn bruiloft niet voor kunnen stellen zonder mijn lieve kat. Je huisdier is toch familie. Hieronder lees je 5 tips met bruiloft inspiratie om je huisdier op je bruiloft te betrekken zodat ook jouw lieve viervoeter onmisbaar is op jullie bruiloft.

Huisdier op je bruiloft tijdens jullie fotomomentje 

Vereeuwig je huisdier op je bruiloft samen met jullie tijdens de fotomomentje op jullie bruiloft. Laat prachtige foto’s maken met je paard erbij, zet je hond tussen jullie in of hou je kat vast. Het geeft een speelse twist en als je later terugkijkt naar de foto’s zie je jullie trouwe diertje ook weer schitteren. Laten we wel hopen dat jullie kat zijn nagels niet in je trouwjurk zet, dat zie ik mijn kat dus al meteen weer doen! 

huisdier-op-je-bruiloft1

Doggy Treats

Als je de keuze maakt om een sweet table te doen, betrek je huisdier op je bruiloft dan door “doggy treats" aan je gasten uit te delen. Maak leuke koekjes met een afbeelding van je hond erbij. 

The dog ate my cake

Wil je liever niet je huisdier op je bruiloft? Maar wil je je huisdier nog wel even in de picture zetten op jullie bruiloft? Hoe grappig is het om een kleine verwijzing naar jullie favoriete diertje in jullie bruidstaart te verwerken. Jullie gasten kunnen vast hard lachen om een kleine peek a boo.

huisdier-op-je-bruiloft3   huisdier-op-je-bruiloft2

Verrassing

Als je je huisdier op je bruiloft laat, hou er dan wel rekening mee dat huisdieren altijd onvoorspelbaar zijn en het kan een verrassing zijn hoe ze zich gedragen. Zorg voor genoeg treats om ze te belonen bij goed gedrag, maar laat het ook vooral los als je huisdier zich niet helemaal gedraagt zoals jij gedroomd had. Geniet vooral in het moment en laat je huisdier vooral ook zijn moment pakken en de show stelen.

Ringendrager 

Laat je huisdier op je bruiloft de ringen voor jullie dragen. Doe een kussentje om de nek van je hond of laat je vogel naar het altaar vliegen om de ringen af te geven. Op de bruiloft van Amy en Mike heeft hun hondje Eros de ringen gebracht. Enorm schattig want de ceremoniemeester deed net alsof hij de ringen vergeten was. Nadat hij de kerk uitgestormd was om te zoeken, kwam hij terug met Eros die de ringen aan zijn halsband had.

huisdier-op-je-bruiloft-5x-tips-om-je-huisdier-bij-je-bruiloft-te-betrekken4
© First Days of Summer

Doe ook inspiratie op met de blog: "7 tips om je hele trouwdag fit en fris te blijven".

 

Wat vind je van deze blog?

Geweldig!
Leuk
Oké
Niet goed
Slecht

4,5 / 5 gebaseerd op 2 stemmen

Follow us on Instagram

TROUWPLANNEN