Foodtrucks als nieuwe categorie op Trouwplannen.nl

Trouwplannen
Trouwplannen.nl 28 november 2017

Foodtrucks zijn hot. Het geeft ook zo'n lekkere relaxte vibe aan je bruiloft! Eigenlijk is iedereen dol op eten en kun je met het inhuren van foodtrucks nooit iets verkeerd doen bij je gasten. Als 'ie er dan ook nog leuk uitziet en je styling compleet maakt, is het helemaal een win-win situatie toch?

Omdat foodtrucks zo hot zijn, helpen we jullie graag een handje. We begrijpen helemaal dat je ze wilt op je bruiloft, maar hoe kies je er dan één of meerdere? Er zijn er tegenwoordig zo veel, dat je misschien door de bomen het bos niet meer ziet. Welke foodtruck doet ook bruiloften? Welke foodtuck kan al jullie gasten voorzien van een lekker diner of lekkere snacks? Daarom lanceren wij bij deze...

... een nieuwe categorie op Trouwplannen.nl!

De categorie staat nog maar net live en zal de komende tijd nog aangevuld worden, maar we hebben in ieder geval de leukste foodtrucks al op een rijtje staan. En als we er dan toch een blog over schrijven, doen we graag nog een aantal suggesties:

Chic de Friemel heb je misschien wel gespot op de Love and Marriage Beurs? De blauwgroene Constructam caravan is namelijk een echte eye-catcher! De barista's maken verse espresso's en cappuccino's die geserveerd worden met crispy koeken, bars en zelfgemaakte taarten. 

foodtrucks bruiloft trouwen eten

Zin in iets hartigs? Dan is Car Paccio misschien iets voor jullie bruiloft. De authentieke carpaccio kennen we allemaal. Die wordt natuurlijk geserveerd, maar dan met een persoonlijke touch. Ook zijn er nieuwe variaties te bestellen zoals carpaccio met groenten en vis. Hoe leuk en origineel! Ook nog uit te breiden met pasta's, salades en hapjes.

En als toetje sluit je dan natuurlijk af met ijsjes van Ik smelt voor jou! De kek roze foodtruck valt op en laat iedereen watertanden. Het is ambachtelijk bereid, zonder toevoeging van geur-, kleur- en smaakstoffen. De unieke smaken worden zelf samengesteld en dan krijg je smaken als "Totally Nuts" en "Biscottini". Een eigen smaak samenstellen kan ook!

Kortom, genoeg lekkere en leuke opties voor jullie bruiloft! Weet jij al of je een foodtruck gaat inhuren?

Wat vind je van deze blog?

Geweldig!
Leuk
Oké
Niet goed
Slecht

5 / 5 gebaseerd op 2 stemmen

Follow us on Instagram

TROUWPLANNEN