Inspiratie: Geode details 

Monic Arts
Monic Arts 21 april 2017

GEODE

1) Bolvormig stuk gesteente die aan de binnenzijde begroeid is met kristallen 2) Bolvormige holte in gesteente 3) Holte in gesteente 4) Steenholte 

Whatever de precieze definitie van het is, Geode is taking over the internet. De Geode trend is een hype op Instagram. De Geode trend is een soort edelsteen met een gekleurd patroon aan de binnenkant.  Het is een trend die niet te missen is en die je zelfs terug ziet komen in haar, lippen en nagels.

Maar niet alleen hierbij zijn we geïnspireerd door de Geode trend, ook in de bruiloften zie je het steeds meer terug komen op verschillende manieren. Denk bijvoorbeeld aan een ringhouder, tafelkleed, menukaart of in de uitnodigen. Super mooi om een geode detail aan toe te voegen.

Waar je helemaal niet om heen kan is de geode inspiratie in bruidstaarten. Prachtige bruidstaarten met mooie details van deze glinsterende kristallen.

Omdat wij deze trend natuurlijk met jullie willen delen, in deze blogpost inspiratie om Geode toe te passen op jullie bruiloft. Kijk en geniet mee van deze kristallen! 

 geodegeodegeode

Afbeeldingen verkegen via Pinterest

Wat vind je van deze blog?

Geweldig!
Leuk
Oké
Niet goed
Slecht

5 / 5 gebaseerd op 2 stemmen

Follow us on Instagram

TROUWPLANNEN