Kijkje in de keuken bij Eclair

Trouwplannen
Trouwplannen.nl 22 januari 2016

Het kijkje in de keuken is een rubriek van Trouwplannen.nl waarin we je een kijkje achter de schermen geven bij de leukste bedrijven uit de trouwbranche. We bieden je de kans om kennis te maken met de gezichten achter de leukste bedrijven. Vandaag is Pascal van Eclair gebak aan de beurt. In deze blog lees je alles over Eclair gebak, zoals hoe het ooit allemaal begonnen is, hoe een werkdag van een bruidstaartspecialist eruit ziet en krijg je een tip van Pascal.

 

Eclair

 

Vertel ons eens iets over Eclair?

Eclair gebak gebak, een beleving die heerlijk smaakt

Trouwen is zoveel meer dan de mooiste dag van je leven. Trouwen is genieten vanaf het huwelijksaanzoek, dan begint een mooie tijd van plannen en voorbereiden. Langzaam leef je naar die grote dag toe. De jurk, de locatie, de bruidstaart, alles moet perfect zijn en je wilt er niets van missen. Trouwen is een beleving en wij zorgen dat die beleving heerlijk smaakt.

Bij Eclair gebak werken we met passie voor ons vakgebied en leveren wij prachtige, maar vooral heerlijke bruidstaarten. Ons specialisme staat garant voor kwaliteit en service. Met de nieuwste trends en technieken creëren wij de juiste smaken. Altijd met verse ingrediënten en de beste grondstoffen.

Bij ons begint de pret bij het uitzoeken van de proefgebakjes. Daarna volgt een leuke proefsessie in ons atelier en ontwerpen we samen met jou de bruidstaart. Alles eindigt uiteindelijk met het aansnijden en eten van de bruidstaart tijdens de huwelijksdag. Maar ook daarna kunnen wij jouw beleving verlengen met bijvoorbeeld een jubileumtaart.

Heb je interesse of wil je gebruik maken van een vrijblijvende en gratis proefsessie, wij staan je graag te woord. Wij werken daarnaast regelmatig samen met verschillende trouwlocaties en weddingplanners.

Mijn naam is Pascal van Sandijk- van Dijk en ik ben bruidstaartspecialist en chocolatier. Eclairgebak is mijn bedrijf en deze ben ik met veel passie begonnen in 1999. 

 

Hoe ziet jouw werkdag eruit.

We starten altijd met een planning, glas thee erbij en samen met mijn ervaren collega's om de tafel en taken verdelen. Onze werkzaamheden bestaan uit het voorbereiden van de hand gemaakte bloemen voor de bruidstaarten voor het aankomend weekend. Deze bloemen rozen, orchideeën, gerbra's en bijvoorbeeld lely's zijn van suiker gemaakt. De bladeren worden per stuk met zorg gemaakt en gedroogd. De volgende dag kunnen we de bloemen opbinden en verfijnen met een kwastje met diverse kleurpoeders voor een mooie glans. De bloemen lijken hierdoor nog meer op een echte bloem. Zo kort mogelijk voor julile huwelijksdag bereiden wij met veel zorg en aandacht jullie pronkstuk. Omdat wij kwaliteit van de bruidstaart hoog in het vaandel hebben werken wij met ons team vaak tot laat in de avond.

 

Eclair

 

Waarom heb je voor dit beroep gekozen?

Werken met verse ingrediënten en creatief bezig zijn met het maken van mooie en juist lekkere bruidstaarten is waar ik vroeger als jonge tiener al van droomde. Je kunt dus zeggen dat ik van mijn hobby mijn werk heb gemaakt.

 

Wat vind je leuk aan de trouwbranche?

De bruidsparen die wij ontvangen zijn vrolijk en verliefd. Je kunt begrijpen dat ik daar geweldig veel energie van krijg. De gratis proefsessie is voor ons een must. Als het bruidspaar een hapje neemt is het grootste compliment het gehoor van een mmmm. Het meedenken en advies geven over de stijl en presentatie van de bruidstaart is leuk om te doen. Zeker als je merkt dat het bruidspaar met een volle glimlach de deur uitloopt. Als kers op de taart is de lieve en enthousiaste reacties na de bruiloft van onze lieve bruidsparen.

 

Wat is jouw tip aan de bruidsparen?

Jullie huwelijk is meer dan één dag genieten. Van voorbereiding, proeven bij jullie bruidstaart specialist, de grote dag, witte brood weken tot het vieren van uw 1 jarig jubileum met een mini bruidstaart. 

Wat vind je van deze blog?

Geweldig!
Leuk
Oké
Niet goed
Slecht

4,8 / 5 gebaseerd op 4 stemmen

Follow us on Instagram

TROUWPLANNEN