Ontwerp de aankleding voor jullie bruiloft

Trouwplannen
Trouwplannen.nl 28 oktober 2016

Voor je trouwdag, die mooiste dag van je leven, ga jij op zoek naar de perfecte locatie met de juiste uitstraling. Een plek waar jullie samen een goede herinnering aan hebben of met een speciale betekenis.

Het is natuurlijk nóg leuker als je de locatie kan aankleden in jullie eigen stijl. Aandachttrekkerij.nl is een specialist in het ontwerpen van print op doek en deze kan jij zelf ontwerpen in de webshop. Super handig!

Aandachtrekkerij

 

Je kan gebruik maken van diverse achtergronden, thema’s en fotoframes die op de website gereed staan. Wat je precies kan ontwerpen en hoe groot dat beslis jij zelf. Veel verschillende mogelijkheden zorgen ervoor dat er voor iedereen wat tussen zit. Denk hierbij aan banners, spandoeken, vlaggen, maar ook topcovers voor statafels en tafellopers. Omdat je het ontwerp in eigen hand hebt kun je verschillende producten op elkaar a fstemmen óf juist laten verschillen waar jij dat wil. Het thema van de uitnodiging is een goeie basis om mee te starten.

Stel je voor, bij binnenkomst 2 mooie roll ups bij de entree, en misschien ook een stel vrolijke autovlaggetjes in de stoet auto’s op weg naar de locatie. Voor het blad van de statafels zijn er topcovers met bijvoorbeeld leuke foto’s van jullie samen. Lange tafels kunnen worden verfraaid met tafellopers. Leg daar textielstiften bij en je hebt een heel origineel gastenboek. Tijdens het verloop van het feest kan iedereen daar een leuke boodschap op achter laten. Is het feest buiten, denk dan aan leuke beachflags, en zelfs kussenhoezen, mooi op houten meubels.

Aandachtrekkerij

 

Dit zijn natuurlijk maar een paar ideeën van onze kant. Het bijzondere is dat je zelf bepaalt wat jij er van wilt maken. Neem eens een kijkje in de webshop van Aandachttrekkerij, bepaal zelf welke producten zouden matchen bij jouw feestdag en ga en de slag.


Als je het heel groots wil aanpakken en een speciale wensen hebt voor maatwerk, stuur dan een e-mail naar info@aandachttrekkerij.nl.

 Aandachtrekkerij

Wat vind je van deze blog?

Geweldig!
Leuk
Oké
Niet goed
Slecht

3 / 5 gebaseerd op 3 stemmen

Follow us on Instagram

TROUWPLANNEN