Onze 4 favorieten: Bruidsmake-up trends voor 2024!

Trouwplannen
Trouwplannen.nl 20 december 2023

Ga jij in 2024 trouwen met de liefde van je leven? En ben je nog op zoek naar jouw perfecte bruidsmake-up? We hebben onze favoriete bruidsmake-up trends voor 2024 op een rijtje gezet. Laat je inspireren in de nieuwe blog.

bruidsmake-up-trends-2024-1

© Liselot Kamphuis Fotografie

1. Less is more! De bruidsmake-up trend voor 2024

Op de mooiste dag van je leven wil je er natuurlijk op je mooist uitzien! Kies voor een prachtige natural look. Een elegante look die je verloofde zal verbazen. Denk eens aan natuurlijke tinten en een lichte foundation. Hierdoor lijkt het alsof je weinig make-up op hebt, de look waar je lover zo verliefd op is natuurlijk! Met deze make-up zal je stralen en voel je je de hele dag comfortabel.

bruidsmake-up-trends-2024-2   bruidsmake-up-trends-2024-3

© By Silke Thijssen Photography & Daisy Janssen Fotografie

bruidsmake-up-trends-2024-4

© Photography by FENtastic

2. Soft Glow, een betoverende bruidsmake-up look

Wil je net een stapje extra voor je bruidsmake-up dan een natural look? Ga dan voor een soft glam. In 2024 gaan we deze trend veel terugzien! Ook bij deze bruidsmake-up lijkt het alsof er weinig make-up op gedaan is. Deze bruidsmake-up geeft je een glowy en subtiele look waardoor je huid zijdenzacht oogt en straalt. Een mooie highlighter en lichte oogschaduw laat je stralen.

bruidsmake-up-trends-2024-5   bruidsmake-up-trends-2024-6

© The Red Yarn & Sanne Luna Photography

3. Een gedurfde bruidsmake-up trend voor 2024: Statement lips

Soms mag je opvallen, zeker op jouw trouwdag! Dus wees ook echt niet bang om wel een opvallendere kleur te gebruiken. Wil je echt een statement maken? Kies dan voor een bold lipkleur. In 2o24 gaan we veel bordeaux kleuren zien, dit kan ook voor je bruidsmake-up. Een klassieke look, die gedurfd is. Zorg dat je lipliner dezelfde tint heeft als je lipstick zodat het strak is afgewerkt. Let wel goed op dat je lipstick goed blijft zitten, laat je hierbij ook goed adviseren door je MUAH.

bruidsmake-up-trends-2024-7

© Liselot Kamphuis Fotografie

bruidsmake-up-trends-2024-13   bruidsmake-up-trends-2024-9

© Liesje Brockley Photography & Kim Captein Photography & Yara Photography

4. Glamour look, de trend van het moment!

Ben jij een echte glamour bruid? Dan mag je dat ook zeker terugzien in je bruidsmake-up. Kies voor een lichte smokey eye. Door de eyeliner enorm elegant en sexy. Laat je eyeliner perfect aanbrengen, door de strakke lijn krijg je een intense blik waardoor je hubby to be zijn ogen niet van je af kan houden, Combineer dit met een zachte lip of ga juist voor de echte Marylin Monroe look en kies voor die rode lip!

bruidsmake-up-trends-2024-10   bruidsmake-up-trends-2024-11

© Liselot Kamphuis Fotografie

bruidsmake-up-trends-2024-12   bruidsmake-up-trends-2024-14

© Beleef je Portret & Lieneke Smid Fotografie

 Doe ook inspiratie op met de blog: "Bruidsboeket trends 2024!".

Wat vind je van deze blog?

Geweldig!
Leuk
Oké
Niet goed
Slecht

3 / 5 gebaseerd op 2 stemmen

Follow us on Instagram

TROUWPLANNEN