Real Wedding in Italie

Trouwplannen
Trouwplannen.nl 21 augustus 2013

Mark en Suzanne trouwden op 5 mei in Italië

Trouwen in Italië

De trouw- en feestlocatie: We zijn in Malcésine (Lago di Garda, Italië) getrouwd en ons feest was in Bardolino bij restaurant Lido.

De trouwfotograaf en videograaf: Gedurende de hele dag zijn er prachtige foto’s gemaakt, Sara Letschert was onze fotografe en onze videograaf was Hans Brouwer.

De trouwjurk en het Trouwpak: Mark heeft zijn trouwpak laten maken bij New Tailor in Utrecht en ik heb mijn eigen ontworpen jurk laten maken bij Agnes Hulshof atelier te Otterlo

De trouwringen: Mijn trouwring is niet een echte trouwring, daar hou ik niet echt van, te simpel vaak, dus ik heb een mooie ring bij Ibink te Barneveld gehaald, Mark zijn trouwring heeft hij gekocht bij Kaasschieter juwelier te Barneveld

Weddingplanner: Omdat we in Italië wilden trouwen hebben we gebruikgemaakt van een weddingplanner: Tiamowedding.

Babs: We hadden ook nog een Nederlandse ambtenaar extra aangezien trouwen in Italië erg kort is, 3 artikelen worden opgelezen en that’s it) vandaar de extra ambtenaar, dat was Ria Kuipers een geweldige leuke dame!

De ontmoeting:
Lang geleden was onze ontmoeting, 15 februari 2003, ik ging met een vriendinnetje uit en we liepen een hele foute kroeg in, gelukkig was Mark daar ook met zijn foute buurjongen en toen ik hem zag was ik gelijk verkocht. Die is van mij zei ik letterlijk tegen mijn vriendinnetje. Sindsdien zijn we onafscheidelijk.

Het aanzoek:
Het aanzoek was ook heel leuk, we gingen een lang weekend naar Rome en Mark vroeg mij bovenin de Sint Pieter.. Was heel erg leuk.. We zijn later nog een keer terug gegaan naar Rome (toen we elkaar 10 jaar kenden) om de Sint Pieter nog een keer goed te bekijken.

De bruiloft:
Waar zal ik beginnen, ik droomde natuurlijk zoals zoveel meisjes al heel erg lang van mijn bruiloft en toen het eenmaal zo ver was, hebben we ook echt een droomdag gehad naja, eigenlijk klein droomweekend. Het was helemaal top, ik zou als ik het mocht overdoen, precies zo doen weer.

Aangezien we in Italië wilden trouwen was het wel zo dat we goed moesten nadenken over de gasten. Het was al snel duidelijk dat we met een kleinere groep trouwden dan de meeste mensen in Nederland. We hadden 35 gasten. Dit waren voor ons, onze meest dierbaren. Zo waren natuurlijk onze beide ouders er, mijn broers met vrouwen er (op 1tje na, mijn middelste broer, want zijn vrouw was net bevallen en dat was allemaal niet zo vlekkeloos gegaan en veel te vroeg) en Marks broers en vrouwen, 3 nichtjes, 3 ooms en tantes van mijn kant en 1 oom en tante van Marks kant. Tot slot nog onze meest dierbare vrienden. Ze kwamen allemaal op vrijdag aan (4 mei) en die dag was al zo gezellig, super geregeld, (we sliepen trouwens allemaal in een B&B  Ca del Sol in Lazise). Vrijdag hadden we een soort van poolparty en ’s avonds lekker met z’n allen een pizza/pasta gegeten.

De grote dag begon vroeg, ik werd om in de make-up gezet en mijn haren werden gedaan door een schoonzusje die kapster is geweest. Om 9.45 uur gingen we de bus in, op naar Malcésine.  Daar zijn we om 11.00 uur getrouwd, waar mijn vader met mij de trap opliep op de muziek van I loved her first), daar werden we eerst in het Italiaans (met tolk is verplicht) getrouwd en daarna door Ria. Daarna door naar Torre del Benaco waar de borrellunch was, daar konden de gasten ook nog even als ze dat wilden het stadje bekijken en ondertussen werden daar ook veel foto’s gemaakt van de familie en vrienden. Net voordat het begon te onweren/hagelen door naar Bardolino voor het diner en feest. Daar moesten aangezien het weer niet warm genoeg was (ondertussen wel weer droog) binnen zitten, maar dat was ook allemaal mooi aangekleed en erg gezellig. Een heerlijk diner gehad van ontzettend veel gangen, en veel te veel eten, waarna we verder feestte onder het genot van de Engelse zanger Kevin Eckoe.

Rond 0.00 uur gingen we naar buiten waar we de wensballonnen de lucht in lieten en rond 01.00 de bus weer in naar het B&B. De volgende dag vertrok iedereen weer en gingen wij op huwelijksreis door naar Toscane. Eenmaal terug van onze huwelijksreis hebben we ook nog een tuinfeest gehad bij mijn schoonouders met de overige familie en kennissen/vrienden.

Trouwen in Italië

Trouwen in Italië

Trouwen in Italië

Trouwen in Italië

Trouwen in Italië

Trouwen in Italië

Trouwen in Italië

Trouwen in Italië

Trouwen in Italië

Trouwen in Italië

Willen jullie ook graag jullie verhaal vertellen? Dat kan! Geef je hier op voor de Real Wedding!

Wat vind je van deze blog?

Geweldig!
Leuk
Oké
Niet goed
Slecht

3 / 5 gebaseerd op 6 stemmen

Follow us on Instagram

TROUWPLANNEN