Honeymoon bestemming onbekend

Monic Arts
Monic Arts 6 maart 2017

Jullie zijn al maanden, misschien zelfs langer, bezig met de planning van wat de mooiste dag van jullie leven gaat worden. Gaan jullie voor ingetogen en klassiek of trek je alles uit de kast met een eigen festival op een boerderij? De keuzestress begint zodra de verlovingsring om je vinger is geschoven, want alles kan! Alles! En wanneer het zelfs mogelijk blijkt om die ene favoriete band van je verloofde over te laten komen, weet je het echt niet meer.

Professor Barry Schwartz is in zijn boek 'The Paradox of Choice' heel duidelijk: Teveel keuze werkt verlammend. Bij de ene locatie heb je wel veel ruimte, maar moeten de meeste gasten uren rijden voor ze er zijn. Op de andere plek is het intiem en persoonlijk, maar mag je geen live muziek spelen. Oh en in die pittoreske molen passen maar 50 mensen, terwijl je gastenlijst al richting het dubbele gaat. What to do, what to do! Van teveel keuze raken we in de stress, aldus Professor Schwartz. En dat leidt ertoe dat we de keuze uitstellen tot het echt niet langer kan. En dat voelt ook niet heel relaxed.

Na een dag vol trouwplannen en ondertussen nog gewoon proberen te werken en af en toe je vrienden te zien, springt één van jullie verschrikt op. De honeymoon! Nee! Alsof de keuzestress al niet tot het plafond kwam. Gaan we ultraluxe naar de Malediven of trotseren we de natuur in Noorwegen?

Sprsme

Srprs Honeymoon 

Picture this: Jullie hebben elkaar het ja-woord gegeven en hebben met al jullie lieve vrienden en familie een fantastische dag beleefd. Met een humeur dat niet meer kapot kan, pakken jullie ontspannen je koffer in als de kriebels weer beginnen te komen. Want waar gaan jullie genieten van de honeymoon? Daar kom je op het vliegveld pas achter. Say what now?!

Je leest het goed. Jullie krijgen een week voor vertrek te horen hoe laat jullie op het vliegveld worden verwacht en door middel van een kraskaart maken jullie daar dan samen je bestemming bekend. Hop het vliegtuig in en genieten maar!

Vele pasgetrouwde stellen ontdekken het gemak van een srprs.honeymoon. Met een persoonlijke srprs.consultant bespreek je jullie budget en wensen. Zij gaat dan aan de slag om een droomreis uit te zoeken die helemaal op jullie is afgestemd. De stress van het uitzoeken en nog een keuze om te maken, kunnen jullie helemaal naast je neerleggen. It's time to relax!

Gaan jullie voor cocktails op het strand? Willen jullie Europa ontdekken? Omdat jullie wensen uitgebreid besproken worden, kun je volledig ontspannen je koffer inpakken. Oké, oké, een beetje spanning om waar jullie dan heen gaan is er waarschijnlijk wel. Gaan jullie dit avontuur als pasgetrouwd stel aan?

Live life to the fullest!

Wat vind je van deze blog?

Geweldig!
Leuk
Oké
Niet goed
Slecht

4,8 / 5 gebaseerd op 5 stemmen

Follow us on Instagram

TROUWPLANNEN