Styled shoot bohemian lifestyle

Trouwplannen
Trouwplannen.nl 28 januari 2019

Voor deze fotoshoot hebben fotograaf Imtiaz Willems en bruidsmode ontwerper Hanneke van Atelier HannaH een gezamenlijke visie neer gezet. Beide erg geïnspireerd en gecharmeerd door de Bohemian lifestyle die je tegenwoordig veel terug ziet in bruiloften en bruiloftsinspiratie publicaties.

Het onconventionele “vrije denken” aspect van deze Bohemian lifestyle werd door Imtiaz als uitgangspunt voor deze shoot gebruikt. Resonerend met de huidige maatschappij, met name hoe mensen omgaan met zowel hun liefdes relaties als hun vriendschappen, dat wat hen het meest inspireert is dat alsof het lijkt dat de gevoelens van mensen steeds minder helder en duidelijk uitgedrukt worden in conventionele relaties, de grenzen van liefde lijken te vervagen maar deze in wezen aan het verruimen zijn.

Hierdoor kwamen zij beide op het idee om deze fotoshoot met 3 vrouwen te doen in plaats van de gebruikelijke man-vrouw opstelling. Hanneke en Imtiaz hebben gekozen om drie verschillende stijl jurken te laten zien die elk passen binnen een Bohemian bruiloftsconcept. Door het gebruik van een oranje warme tint wilden zij de warmte in de liefde en de fysieke nabijheid benadrukken.

styled-shoot

styled-shoot

styled-shoot

styled-shoot

styled-shoot

styled-shoot

styled-shoot

styled-shoot

styled-shoot


De prachtige styled shoot is ook op film vastgelegd door Remco Sijtzema bekijk deze hier

Wat vind je van deze blog?

Geweldig!
Leuk
Oké
Niet goed
Slecht

4,2 / 5 gebaseerd op 17 stemmen

Follow us on Instagram

TROUWPLANNEN