Trouwpakken trends 2024: Laat je inspireren!

Trouwplannen
Trouwplannen.nl 20 december 2023

De trouwpakken trends voor 2024 mogen natuurlijk niet ontbreken met 2024 op de stoep. We hebben de prachtigste trouwjurken trends al gedeeld en jullie hubby’s to be mogen natuurlijk ook in de spotlight staan. In deze blog bieden we de leukste inspiratie voor trouwpakken trends 2024!

trouwpakken-trends-2024-1

© Anna Kuipers Fotografie

Trouwpakken trends: Aarde- en natuurtinten

We zien de afgelopen jaren al veel gekleurde trouwpakken, zo ook in 2024! In 2024 gaan we veel aarde- en natuurtinten zien. Van beige tot roestbruin en van bladgroen tot naaldgroen. Perfect voor een bohemian wedding of als jullie buiten trouwen. Deze pakken komen namelijk rustig over door de natuurlijke kleur. 

trouwpakken-trends-2024-2   trouwpakken-trends-2024-3

© Vanlavieren Fotografie & Wallflower Photography

trouwpakken-trends-2024-4   trouwpakken-trends-2024-5

© Daisy Janssen Fotografie &  Kaylee Burger Photography

Klassieke trouwpakken, de trend van 2024!

Waar we voorheen meer casual trouwpakken zagen met bijvoorbeeld sneakers of een mooi T-shirt, gaan we in 2024 meer klassieke looks zien. Tot in de puntjes gestyled. Een strak gesneden look in kleurtinten zoals donkergrijs, marineblauw en zelfs zwart. Deze kleuren zijn ideaal als trouwpak, want je kan je pak ook vaker aan na je trouwdag.

trouwpakken-trends-2024-6   trouwpakken-trends-2024-7

© E&P Wedding Pictures & The Red Yarn

2024 is het jaar van accessoires

Op je trouwdag mag je er als bruidegom natuurlijk feestelijk uitzien. En bij jouw trouwpak horen natuurlijk ook prachtige accessoires. Je wilt toch net dat extraatje op de mooiste dag van je leven. Denk ook eens aan een mooi zakhorloge of unieke manchetknopen. Een chique hoed of pochet met mooie print. Hiermee krijgt jouw look een unieke uitstraling die perfect bij jou past. .

trouwpakken-trends-2024-8   trouwpakken-trends-2024-9

© Jasmijn Brusse & Marion Meyer Photography

trouwpakken-trends-2024-10

© Love by Loes Photography

Een trend met een statement: Klassiek zwart! 

Zoals we al gezegd hebben, klassieke trouwpakken zijn in 2024 hot en dé trend! Wil je echt een statement maken? Kies dan voor een klassiek zwart maatpak. Een zwart trouwpak is tijdloos en ontzettend elegant. Met een zwart overhemd creëer je een prachtig monochrome look. Hiermee val je zeker op en pas je prachtig naast die witte trouwjurk van je bruid met haar monochrome bruidsboeket.

trouwpakken-trends-2024-11   trouwpakken-trends-2024-12

©  Dragana Photography & Jel fotografie

trouwpakken-trends-2024-13   trouwpakken-trends-2024-14

© The Red Yarn

Lichtgrijs, een rustige trend voor 2024 

Wil je liever geen zwart pak, maar wil je wel een traditioneel maatpak? Dan is de kleurtint lichtgrijs de optie voor jou. Het geeft je trouwpak een moderne uitstraling die nog steeds stijlvol is. Een perfecte kleurtint voor als je in de lente of zomer trouwt. Een prachtige kleur als je een tijdloze en zachte look wilt, die zelfs bij het terugkijken van de trouwfoto’s jaren later nog steeds betoverend is.

trouwpakken-trends-2024-15   trouwpakken-trends-2024-16

© Stories by Josan & Inge Pieck Fotografie

Double breasted trouwpak, een unieke trend 

Dit is stiekem mijn eigen favoriete trouwpakken trend voor 2024. Een double breasted trouwpak. Een unieke look waarbij het jasje een dubbele rij knopen heeft. Hierbij heb je de klassieke variant met 6 knopen, maar tegenwoordig zie je ook modernere varianten met 4 of zelfs 2 knopen. Deze unieke look geeft je een slim fit uitstraling en door dit jasje lijken je schouders optisch breder. Ga je voor een double breasted trouwpak? Kies dan wel voor een maatpak, de fit is namelijk hetgeen dat jouw als bruidegom die oogverblindende look geeft!

trouwpakken-trends-2024-17   https://www.trouwplannen.nl/uploads/trouwpakken-trends-2024-18.jpg

© Kirsten Mulder fotografie & Modi Fotografie

trouwpakken-trends-2024-19

© Daisy Janssen Fotografie

De trouwpakken trends voor 2024 zijn vooral klassiek, met natuurlijke en klassieke kleurtinten. Hierdoor krijgen de bruidegommen in 2024 een tijdloze en elegante look. Maar kies vooral het trouwpak waar jij je prettig in voelt, je wil je op de mooiste dag van je leven op je gemak voelen want de dag zelf is al spannend genoeg.

 Doe ook inspiratie op met de blog: "Bruidstaart trends 2024: Dit zijn onze 6 favorieten!".

Wat vind je van deze blog?

Geweldig!
Leuk
Oké
Niet goed
Slecht

3,3 / 5 gebaseerd op 3 stemmen

Follow us on Instagram

TROUWPLANNEN