Waarom jullie trouwkaarten speciaal mogen zijn

Trouwplannen
Trouwplannen.nl 20 juni 2018

YEAH, jullie gaan trouwen, dus is er van alles te regelen en te besluiten. De locatie, de datum, je jurk, het pak, de gastenlijst… noem maar op! Ook de trouwkaarten zijn hier een onderdeel van. Dit is best een belangrijk onderdeel, want de trouwkaart is vaak een tipje van de sluier voor alle gasten hoe jullie de dag willen gaan vieren. Hiermee zetten jullie dus de toon. En die mag gerust speciaal zijn! Een trouwkaart is heel persoonlijk, het moet helemaal passen bij jullie en “de grote dag”! Hoe regel je nou zo’n bijzonder statement? We geven je hier graag wat inspiratie!


VAN BASIC TOT UITGEBREID, MAAR ALTIJD SPECIAAL

Bij Lief Leuk & Eigen vind je zeker een trouwkaart die bij jullie dag past. Er is daar heel veel mogelijk en voor ieder budget. Door de vele stijlen en technieken kan jij dé speciale trouwkaart vinden. Voor de Ibiza wedding tot een strakke moderne stijl. Op de site kan je heel makkelijk de kaart aanpassen en ontwerpen naar eigen ideeën en wensen. Vind je dit lastig, dan kan je ook een persoonlijk ontwerp laten maken. Daar zijn de kaartjesmakers van Lief Leuk & Eigen echt goed in. De kaartjes worden met volledige aandacht voor je ontworpen, elk detail van jullie kaart wordt met zorg vormgegeven.

lief-leuk-en-eigen

lief-leuk-en-eigen


TIP: POCKETFOLDS OP MAAT

Hoe bijzonder zijn de pocketfolds! Een pocketfold is een mapje waarin totaal 4 kaarten passen. Uniek is dat de pocketfold ook op maat wordt gedrukt. Dus precies in de kleur en stijl die jullie voor “de grote dag” hebben uitgekozen. Je kunt deze via de website zelf aanpassen, maar uiteraard kunnen de kaartjesmakers bij Lief, Leuk en Eigen je hier ook bij helpen.

lief-leuk-en-eigen


NET EVEN IETS EXTRA'S

Ga je voor iets extra’s? Denk dan eens aan de ambachtelijke drukwijzen. Wat dacht je van Letterpress. Bij deze techniek worden er speciale drukplaten gemaakt, hierdoor worden illustraties en tekst (met of zonder kleur) diep in het papier gedrukt waardoor er een mooi reliëf ontstaat.

Foliedruk is momenteel ook helemaal hip! Goudfolie (of zilver of koper) op jullie kaart kan net even wat extra’s geven. Foliedruk kan op een extra dik papiersoort diep worden ingedrukt, maar valt dit net even buiten jullie budget, dan is er ook de digitale folie optie. Digitale folie is net zo mooi, maar door een andere druktechniek en een ander papiersoort valt deze drukvorm weer even in een andere prijscategorie. Zo is er voor elke portemonnee een geschikte optie!

lief-leuk-en-eigen

lief-leuk-en-eigen

 

MOOIE TROUWHUISSTIJL

 Jullie trouwkaart is het begin van het feestje, maar hoe leuk is het om op de dag zelf mooie items terug te laten komen uit jullie uitnodiging. Menukaarten, bedankjes, tafelnummers… noem het maar op! Maak je dag compleet in jullie stijl. Deze kaarten kan je helemaal zelf ontwerpen op de website, in de stijl van je trouwkaart. Uiteraard staan de kaartjesmakers van Lief Leuk & Eigen ook voor deze kaarten voor je klaar. Bekijk hier de verschillende complete huisstijlen.

 

lief-leuk-en-eigen


Wat vind je van deze blog?

Geweldig!
Leuk
Oké
Niet goed
Slecht

5 / 5 gebaseerd op 2 stemmen

Follow us on Instagram

TROUWPLANNEN