4 dingen die je moet weten als je gaat trouwen!

Trouwplannen
Trouwplannen.nl 14 juni 2023

Hoera, je gaat trouwen! Een nieuwe, spannende stap in jullie relatie. Het plannen van de mooiste dag van je leven kan beginnen, en dat kan misschien wat overweldigend voelen. Geen paniek, wij staan voor je klaar om je door deze spannende tijd te loodsen. Dus pak een kop thee, ga er eens goed voor zitten en lees deze 4 dingen die je moet weten als je gaat trouwen.

4-dingen-die-je-moet-weten-als-je-gaat-trouwen1

1. Bepaal het budget

Een bruiloft is geweldig, maar kan ook erg veel geld kosten. Dus vooraf is het goed om te weten wat ongeveer de kosten van een bruiloft zijn. Stel daarom voordat je begint met het plannen van jullie sprookjeshuwelijk, een realistisch budget op. Bepaal samen hoeveel jullie bereid zijn uit te geven en verdeel het budget verstandig. Denk aan die heerlijke bruidstaart, die prachtige bloemen en die fantastische band waar je de hele avond op wilt dansen. En vergeet niet, jullie dag draait niet om geld, maar juist om de liefde en om elkaar.

2. Gastenlijst

De beruchte gastenlijst. Het samenstellen van de gastenlijst is één van de moeilijkste dingen die komt kijken bij het plannen van je bruiloft. Want wie nodig je allemaal uit voor je bruiloft? Zo zijn er bijvoorbeeld familieleden die je lang niet gezien hebt, oude vrienden, collega's en de buren van twee straten verderop die je maar één keer hebt ontmoet. Maak je geen zorgen, je hoeft niet iedereen uit te nodigen die je ooit hebt ontmoet. Kies zorgvuldig wie er echt belangrijk voor jullie is. Denk eraan, het gaat om de mensen die jullie liefhebben en graag bij jullie speciale dag willen hebben.

4-dingen-die-je-moet-weten-als-je-gaat-trouwen3

3. Huur een weddingplanner in

Een bruiloft plannen kan een behoorlijke klus zijn. Dus waarom zou je het niet wat gemakkelijker maken en een weddingplanner in de arm nemen? Deze professionals kennen de ins en outs van het organiseren van een perfecte bruiloft. Ze zorgen ervoor dat jullie zorgeloos kunnen genieten van alle leuke voorbereidingen. Laat ze hun ding doen en jouw droombruiloft tot leven brengen!

4. De huwelijksnacht

En dan, na die mega drukke dag, vol liefde, warmte en feest, is het tijd voor de langverwachte huwelijksnacht. Eindelijk even tijd met z’n tweetjes om te vieren dat jullie getrouwd zijn! Misschien zijn jullie wel helemaal kapot en willen jullie niets liever dan meteen gaan slapen, maar misschien heb je wel je sexy lingerie en sextoy ingepakt om een spannende eerste nacht als man en vrouw te beleven. Wat jullie ook doen, het is allemaal goed! Het begin van jullie leven als getrouwd stel!

Dus, lieve toekomstige bruid en bruidegom, houd deze vier belangrijke dingen in gedachten terwijl je je voorbereidt op de mooiste dag van je leven. Blijf rustig en blijf trouw aan jezelf. Het wordt een avontuur om nooit te vergeten, gevuld met liefde, vreugde en een belofte voor altijd. We wensen jullie alle geluk van de wereld!

Doe ook inspiratie op met de blog: "Trouwetiquette: hoe hoort het eigenlijk?".

Wat vind je van deze blog?

Geweldig!
Leuk
Oké
Niet goed
Slecht

5 / 5 gebaseerd op 2 stemmen

Follow us on Instagram

TROUWPLANNEN