Een stralende glimlach op je bruiloft!

Trouwplannen
Trouwplannen.nl 14 maart 2023

Jouw trouwfoto's komen heel je leven terug en je bruiloft vergeet je nooit meer! Op deze speciale dag wil jij op je mooist zijn. Sterker nog; moet jij op je mooist zijn. En natuurlijk wil je ook een stralende glimlach op je bruiloft. En witte tanden zijn daar ook een belangrijk onderdeel van. Waarom zou jij op elke foto en bij elk moment je gele tanden bloot lachen terwijl ze ook stralend wit kunnen zijn? Zie je het al voor je? Je hebt een prachtig bruidskapsel, eindelijk jouw droom trouwjurk aan en jouw bruidsmake-up is verzorgd. Werkelijk aan alles is gedacht behalve aan je tanden! Dat zou natuurlijk zonde zijn, want je tanden zijn voor een groot deel bepalend voor je uitstraling. Ze zorgen voor meer zelfvertrouwen en je krijgt een gezondere uitstraling. Ze laten je letterlijk stralen!

een-stalende-glimlach-op-je-bruiloft

Stralende witte tanden op je bruiloft

Want je wilt niet op elke trouwfoto met gele tanden staan terwijl je weet dat het voor een paar tientjes anders had kunnen zijn. Daar komt Witgebit in het spel!

Veilig tanden bleken in een professionele praktijk voor de laagste prijs ter wereld met een exclusieve voor en nabehandeling en 100% garantie; dat kan alleen bij witgebit! Witgebit is niet voor niks verkozen tot bedrijf van het jaar in de categorie tandartsen. Witgebit weet hoe moeilijk het is om in hun branche echte kwaliteit te vinden.Van daaruit is ooit de gedachte ontstaan; dit moet beter kunnen. Inmiddels is Witgebit hét adres voor een stralend witgebit en met 15 vestigingen is er altijd wel een een locatie bij jouw in de buurt.

Witgebit is al acht jaar lang de oplossing tegen verkleurde tanden. De belangrijkste reden daarvoor is dat zij enkel focussen op tanden bleken. Dag in, dag uit. Daarnaast zijn zij geen franchise zo kunnen ze de kwaliteit waarborgen. Je tanden zijn immers wel jouw visitekaartje. Met duizenden foto's, video's en geschreven recensies over ervaringen met tanden bleken bij Witgebit zeggen zij niet alleen zelf wat ze doen maar laten ze vooral de klanten spreken, wel zo eerlijk. Bekijk hun Facebook en Instagram maar eens. Ze bieden daarnaast ook nog eens de laagste prijs van Nederland, € 7,50 per sessie!

Een stralende witte lach voor iedereen

Zij geloven dat tanden bleken voor iedereen haalbaar moet zijn, daarom betaal je bij hun minder dan de helft vergeleken met andere aanbieders. Zij hoeven niet per se het onderste uit de kan. Het meest gelukkig worden zij van anderen gelukkig maken. Dat dit betekent dat zij zelf iets minder over houden, dat nemen ze voor lief. Voor hun is niks te gek. Tanden zijn immers gemaakt om te verkleuren. Door eten, drinken, roken en medicijnen ontkom je er simpelweg niet aan. Hoe goed je ook poetst.

Zij doen dit dus voor alle mensen die niet tevreden zijn over de kleur van hun gebit. Iedereen is welkom ongeacht de manier waarop jouw gebit eruit ziet. Ze hebben jonge mensen voorzien van witte tanden in 1 bezoek maar inmiddels ook honderden 65 plussers. Mensen die jaarlijks naar de tandarts gaan en mensen die bijna nooit naar de tandarts gaan. Mensen die slechts een klein beetje verkleurd waren, maar ook mensen die de meest gele tint hadden. Vrienden, stelletjes, singles, vaders en moeders, moeders en dochters, broers en zussen, zelfs gehele families, voor ons is niks te gek. Zij vinden dat iedereen recht heeft op witte tanden, betaal mooier dat is hun missie.

een-stalende-glimlach-op-je-bruiloft-witgebit

Een stralend witgebit als je gaat trouwen

Hun persoonlijke aandacht, de beste apparatuur, materialen en specialisten zijn een garantie voor kwaliteit, mooie witte tanden en een gezond witgebit. Zij behandelen je in een ruimte met TV en veel gezelligheid! En geloven in de kwaliteit en daarom geven ze een 100% geldteruggarantie, als je daarvoor kiest. Heb je even geen geld? Dan kan je bij hun ook altijd voor de optie Klarna kiezen. Je loopt dan morgen al met witte tanden en kan 30 dagen later betalen. En als dat ook niet lukt dan kan het zelfs in 3 termijnen! Makkelijker kunnen ze het niet maken. Er zit ook geen addertje onder het gras, geen gedoe via Groupon of Vakantieveilingen. Gewoon direct contact. Veilig en betrouwbaar. Weten waar je aan toe bent. Een stralend witgebit!

Doe ook inspiratie op met de blog: "Parfum voor op je bruiloft".

Wat vind je van deze blog?

Geweldig!
Leuk
Oké
Niet goed
Slecht

5 / 5 gebaseerd op 1 stemmen

Follow us on Instagram

TROUWPLANNEN