GBS Herve Paris trouwjurken | Nieuwe collectie Cherish Love Collection

Trouwplannen
Trouwplannen.nl 15 augustus 2023

De nieuwe trouwjurken collectie van GBS Herve Paris is uit! Ga jij met ons mee op deze liefdesreis waar al jullie dromen uitkomen? De prachtige collectie is ontworpen voor de free-spirited bruid die zelfverzekerd en sterk is! Speciaal voor jullie hebben wij onze 5 favorieten op een rijtje gezet. Droom met ons mee en laat je onderdompelen in deze romantische Cherish Love Collection van GBS Herve Paris.

gbs-herve-paris-trouwjurken-nieuwe-collectie-cherish-love-collection-carter
© GBS Herve Paris - Trouwjurk Carter

GBS HERVE PARIS Trouwjurken: nieuwe Cherish Love Collection

Ons hart gaat sneller kloppen van de nieuwe Cherish Love Collection van GBS Herve Paris. De Cherish Love Collection bestaat uit adembenemende ontwerpen met prachtige details. Met deze trouwjurken maak je een krachtig statement en sta je als bruid in de schijnwerpers. Kanten jurken met fladdermouwen en fantastische delicate stoffen geven je trouwjurk een romantische sfeer. Veelzijdigheid gecombineerd met verbluffende details creëren adembenemende ontwerpen waar klassieke silhouetten samenkomen met verfijnde vormen. De Cherish Love Collection van GBS Herve Paris is een collectie om bij weg te smelten!

Met een jurk uit de Cherish Love Collection van GBS Herve Paris ben je als bruid klaar om te trouwen met de liefde van je leven en samen de wereld te veroveren.

 

“To have, to hold and to CHERISH”

Wij hebben onze 5 favorieten trouwjurken voor jou op een rijtje gezet! Kijk je mee?

1. TROUWJURK CARTER

Onze eerste favoriet uit de nieuwe Cherish Love collectie van GBS Herve Paris is Carter. Deze trouwjurk is speciaal ontworpen voor de veelzijdige bruid. Met een diepe V-hals en prachtig kant, dat kenmerkend is voor Herve Paris, is dit dé perfecte trouwjurk voor de free-spirited bruid. Deze trouwjurk uit de Cherish Love Collection van GBS Herve Paris is helemaal van kant en heeft prachtige zwierige lange kanten mouwen. De trouwjurk bevat prachtige details en door het kant straalt het romantiek uit! Trouwjurk Carter is naast de originele variant ook mogelijk met een effen rok van chiffon of tule en met kapmouwtjes in plaats van de lange kanten mouwen. 

gbs-herve-paris-trouwjurken-nieuwe-collectie-cherish-love-collection-carter1   gbs-herve-paris-trouwjurken-nieuwe-collectie-cherish-love-collection-carter2

© GBS Herve Paris - Trouwjurk Carter

2. TROUWJURK CATHERIN

Onze tweede favoriete trouwjurk uit de nieuwe Cherish Love Collection van GBS Herve Paris is trouwjurk Catherin. Deze trouwjurk laat ons dromen van een prachtige liefdesreis. Trouwjurk Catherin is perfect voor de boho bride met een moderne twist. Het romantische kanten lijfje van deze trouwjurk bevat verfijnde details en loopt mooi over in de glittertule rok. De V-hals , V-vormige rug en de split in de rok zorgen dat deze romantische jurk ook een sexy uitstraling heeft! Deze trouwjurk is perfect voor de zelfverzekerde en romantische bruid! 

gbs-herve-paris-trouwjurken-nieuwe-collectie-cherish-love-collection-catherin1   gbs-herve-paris-trouwjurken-nieuwe-collectie-cherish-love-collection-catherin2

© GBS Herve Paris - Trouwjurk Catherin

3. TROUWJURK CARINA

In ons favorieten lijstje kan Trouwjurk Carina uit de Cherish Love Collection van GBS Herve Paris niet achter blijven, wat een stunning trouwjurk met romantische details. Deze trouwjurk is ontworpen met een doorschijnend kant dat over de fantastische rok van glittertule valt. Een echte trouwjurk voor de boho bride die van glinsteringen houdt en graag in de schijnwerpers staat. Trouwjurk Carina heeft een zachte uitstraling en een vrouwlijke look met een A-lijn rok, de jurk valt prachtig over je lijf heen en met de lage rug en fantastische mouwen is dit een trouwjurk om bij weg te dromen! 

gbs-herve-paris-trouwjurken-nieuwe-collectie-cherish-love-collection-carina1   https://www.trouwplannen.nl/uploads/gbs-herve-paris-trouwjurken-nieuwe-collectie-cherish-love-collection-carina2.jpg

© GBS Herve Paris - Trouwjurk Carina

4. TROUWJURK CATO

Nog een favoriet van ons uit de Cherish Love Collection van GBS Herve Paris is trouwjurk Cato. Trouwjurk Cato is echt een trouwjurk waarbij wij wegsmelten! De trouwjurk uit de Cherish Love Collection van GBS Herve Parisheeft een klassieke A-lijn en is gemaakt van een paar lagen, dit zorgt ervoor dat je als bruid je prachtige silhouet kunt showen. De jurk zwiert als het ware om je lijf heen en zorgt voor een elegante look. Droom jij er al van om in deze jurk al zwierend naar het altaar te lopen? Een sensuele look met een prachtig kanten lijfje met de mooiste details en een romantische V-halslijn. Doordat het kanten lijfje mooi overloopt in de rok is dit echt de jurk voor een free-spirited bruid. 

nieuwe-collectie-gbs-herve-paris-trouwjurken-nieuwe-collectie-cherish-love-collection-cato1   gbs-herve-paris-trouwjurken-nieuwe-collectie-cherish-love-collection-cato2

© GBS Herve Paris - Trouwjurk Cato

5. TROUWJURK COOPER

Wij sluiten ons favorieten lijstje af met een echte showstopper! Trouwjurk Cooper uit de nieuwe collectie van GBS Herve Paris is echt een prachtige jurk. Deze trouwjurk is ontworpen met veel kant zorgt voor een echt statement. De kanten details zijn verfijnd en tegerlijkertijd verbazingwekkend mooi! Het kanten lijfje loopt over in een A-lijn rok en op de rok zijn nog romantische kanten details terug te vinden. De lange aansluitende mouwen met uniek kantpatroon geven de trouwjurk een mysterieuze look. De rok valt los om het lichaam heen en door de meerdere lagen tule is de rok toch nog speels en licht, dit geeft de trouwjurk ook nog eens een ontzettend sexy effect. Deze trouwjurk is ook verkrijgbaar met een effen rok van tule of chiffon en kan daarnaast ook nog gestyled worden met kapmouwtjes. 

Trouwjurk Cooper uit de Cherish Love Collection van GBS Herve Paris is de jurk waar wij van zouden dromen en perfect voor de sterke en romantische bruid! 

gbs-herve-paris-trouwjurken-nieuwe-collectie-cherish-love-collection-cooper1   gbs-herve-paris-trouwjurken-nieuwe-collectie-cherish-love-collection-cooper2

© GBS Herve Paris - Trouwjurk Cooper

Bekijk hier ook de video van de nieuwe Cherish Love Collection van Herve Paris

Doe ook inspiratie op met de blog: "Bohemian trouwjurk voor je boho bruiloft"

Wat vind je van deze blog?

Geweldig!
Leuk
Oké
Niet goed
Slecht

5 / 5 gebaseerd op 4 stemmen

Follow us on Instagram

TROUWPLANNEN