Laat je bruidskapsel en bruidsmake-up verzorgen door BY ESSYL

Trouwplannen
Trouwplannen.nl 17 maart 2022

Je grote dag zit er bijna aan te komen, dus is het tijd om na te denken over je bruidskapsel en bruidsmake-up. En als je het mij vraagt is het uitkiezen van je bruidskapsel en je visagie één van de leukste onderdelen van alle voorbereidingen. Na het uitkiezen van je droomjurk kun je vast niet wachten met het inplannen van je afspraak voor je proefkapsel en proefmake-up, zodat jouw bruidslook helemaal compleet is. Wij snappen je helemaal! Wil jij een perfect passend bruidskapsel en bruidsvisagie voor je bruiloft? Laat dan je bruidskapsel en bruidsmake-up verzorgen door BY ESSYL. Dé specialist met jarenlange ervaring in het creëren van fantastische bruidskapsels en bruidsmake-up.

laat-je-bruidskapsel-enbruidsmake-up-verzorgen-door-by-essyl-bruid-klaarmaken
© BY ESSYL

BRUIDSKAPPER BY ESSYL: EEN BEGRIP IN BREDA E.O.

De in Prinsenbeek aan de Groenstraat gevestigde kapsalon BY ESSYL is inmiddels al jarenlang een begrip als gespecialiseerd kapper in regio Breda. Klanten uit de verre omtrek brengen met grote regelmaat een bezoek aan de sfeervolle en moderne salon van Essyl van Dijk en haar teamleden, Jennifer, Debby en Ismay. Er heerst een relaxte en warme sfeer in de eigentijdse en stijlvolle dames- en herenkapsalon en je wordt er op een betrokken en deskundige wijze geadviseerd en geholpen.

laat-je-bruidskapsel-enbruidsmake-up-verzorgen-door-by-essyl-bruid   laat-je-bruidskapsel-enbruidsmake-up-verzorgen-door-by-essyl-bruidsvisagie

© BY ESSYL

Niet zo gek ook, want Essyl heeft al méér dan 15 jaar ervaring in het kappersvak. Al op jonge leeftijd kwam zij in contact met het kappersvak door de salon van haar ouders. En ook Essyl werd verliefd op het vak en al snel bleek dat ze ook een natuurlijke aanleg hiervoor had. Essyl volgde de vakopleiding tot make-up artist bij het vooraanstaande Instituut van Mieke Petiet in Amsterdam en tijdens de Amsterdam Fashionweek kon ze haar kwaliteiten tonen.

VAN BOHEMIAN TOT KLASSIEK BRUIDSKAPSEL

Je staat vast te popelen om jouw bruidslook helemaal compleet te maken met een prachtig bruidskapsel en passende visagie. Of je nou houdt van naturel of gaat voor Full-Glam, je trouwt in principe maar één keer ladies. Of dat je kiest voor een klassiek kapsel of een nonchalant kapsel met prachtig vlechtwerk erin, of juist droomt van een bohemian bruidskapsel met een balayage haarkleur? Alles is mogelijk bij BY ESSYL!

Bruidskapsels met kort haar, bruidskapsels met half lang haar, bruidskapsels met lang haar of bruidskapsels met opgestoken haar. Alles is mogelijk! Ook krullenkapsels kunnen op een specialistische wijze met de juiste techniek worden behandeld aangezien BY ESSYL al jarenlang een gespecialiseerde krullenkapper is op het gebied van bruidskapsels. En wil je nou net iets extra’s op je bruiloft? Dan kan er ook extra aandacht worden gegeven door je haar te kleuren en/of eventueel haarverlenging door het gebruik van hairextensions. Ook dit is een specialisatie van de haarstylisten van het team van BY ESSYL.

laat-je-bruidskapsel-enbruidsmake-up-verzorgen-door-by-essyl-bruidskapsel-bruid
© BY ESSYL

JE PROEFKAPSEL EN PROEFMAKE-UP

Ongeveer 4 tot 8 weken voor je bruiloft is het tijd om een afspraak te maken voor je proefkapsel en proefmake-up. Zorg ervoor dat je dan al heerlijk wat inspiratie hebt opgedaan. Misschien heb je wel een bepaald beeld in je hoofd en bepaalde wensen rondom je bruidskapsel en visagie. Schrijf deze dan ook alvast op, zodat je deze kunt bespreken. Samen met Essyl bespreek je dan je wensen en probeert Essyl meerdere looks uit om je de verschillende mogelijkheden te laten zien en de juiste keuze te maken voor jouw bruiloft. Zo kun je zelf zien welke bruidslook het beste bij je past, maar ook net zo belangrijk, waar je jezelf ook het prettigst bij voelt. Natuurlijk wordt er ook goed gekeken naar je eigen stijl, naar de vorm van je gezicht, maar ook naar jouw trouwjurk. Samen bepaal je dan jouw perfecte bruidslook, die perfect bij jou past.

laat-je-bruidskapsel-enbruidsmake-up-verzorgen-door-by-essyl-bruid-touch-up-trouwdag   laat-je-bruidskapsel-enbruidsmake-up-verzorgen-door-by-essyl-bruidsmake-up-visagie

© BY ESSYL

Na het bepalen van jouw perfecte bruidslook bespreek je samen met Essyl je trouwdag en kun je aangeven wat jouw wensen zijn op JOUW dag. Op de huwelijksdag zelf werkt Essyl jouw totale bruidslook tot in perfectie uit op de afgesproken locatie. Essyl verleent namelijk haar diensten door heel Zuid-West Nederland, hoe handig is dat?! Ook kan Essyl op locatie de kapsels en/of eventueel de visagie verzorgen van je familieleden of vrienden, zodat zij er ook prachtig uit zullen zien. Hiervoor kan ze eventueel ook één of meerdere teamleden meenemen. Wil je tussendoor graag een touch-up, bijvoorbeeld voor de aanvang van het diner of het huwelijksfeest? Ook dat is mogelijk. Alles om ervoor te zorgen dat jij het oogverblindende middelpunt zult zijn en zal stralen op de mooiste dag van je leven.

laat-je-bruidskapsel-enbruidsmake-up-verzorgen-door-by-essyl-team-by-essyl
© BY ESSYL

NEEM CONTACT OP MET ONS VOOR EEN AFSPRAAK BIJ DÉ BRUIDSKAPPER VAN ZUID-WEST NEDERLAND

Een afspraak maken kan snel en eenvoudig via de volgende opties:

Wat vind je van deze blog?

Geweldig!
Leuk
Oké
Niet goed
Slecht

4,9 / 5 gebaseerd op 8 stemmen

Follow us on Instagram

TROUWPLANNEN