Van trouwkaart tot gastenboek: alles voor de perfecte trouwdag!

Trouwplannen
Trouwplannen.nl 10 april 2024

De dag waar jullie zo naar uitkijken, jullie trouwdag, komt steeds dichterbij. Maar voordat de festiviteiten kunnen beginnen, is er nog veel te regelen. De voorpret begint natuurlijk bij het kiezen van een mooie uitnodiging. Want met een trouwkaart op de mat weet iedereen: het feest kan binnenkort beginnen! Bij Koningkaart vind je talloze ontwerpen in allerlei stijlen, kleuren en maten. Maar dat niet alleen: je kunt je volledige huwelijksdrukwerk afstemmen op jullie trouwkaart en er je volledige bruiloft mee aankleden. Hoe tof is dat?

botanische-trouwkaart-gastenboek
© Koningkaart

Geef je eigen draai aan je trouwuitnodigingen

De eerste stap is het vinden van de perfecte trouwkaart. Heb je misschien een specifieke stijl in gedachten? Of hebben jullie een kleurenpalet gekozen voor de dag? In de uitgebreide collectie van Koningkaart kun je vast en zeker een mooi exemplaar vinden dat past bij jullie visie. Maar misschien wil je er wel een persoonlijke draai aan geven. Dat kan! Je kunt in de handige editor namelijk heerlijk creatief aan de slag: pas lettertypes aan, geef de achtergrond een andere kleur en voeg eventueel eigen foto’s toe. Klaar met bewerken? Bestel eenvoudig een proefdruk en bewonder je kaartje in het echt. Zo kun je meteen zien wat je van de papiersoort vindt, of de envelop mooi bij de kaart past en of je toch nog iets wilt wijzigen aan het ontwerp.


trouwkaart-wilde-bloemen-menukaart
© Koningkaart

Kleed jullie bruiloft aan in stijl van je trouwkaart

Maar het eindigt uiteraard niet bij het ontwerpen en versturen van de uitnodigingen. Op Koningkaart kun je niet alleen trouwkaarten vinden, maar ook allerlei huwelijksdrukwerk én producten om jullie trouwdag tot een compleet plaatje te maken! Voordat je de trouwkaarten op de post doet, kun je iedereen vast ver van tevoren laten weten dat jullie gaan trouwen met een save the date kaart. En na de bruiloft kun je een mooie bedankkaart versturen om iedereen op een persoonlijke manier te bedanken voor hun aanwezigheid. Ook voor de trouwkaart zelf zijn er verschillende extra’s te bestellen, denk aan leuke labeltjes, maar ook inlegkaartjes voor extra informatie. Zo heb je misschien wat meer ruimte nodig voor het dagprogramma, een plattegrondje of een speciale dresscode.

trouwkaart-bloemen-welkomstbord
© Koningkaart

Het complete plaatje met unieke trouwproducten

Ook voor het huwelijksdiner kun je kiezen voor prachtig drukwerk dat aansluit bij jullie trouwkaart. Kleed de tafels aan met menukaarten, tafelnummerkaarten en naamkaartjes en plaats een tafelnummerbord om iedereen te laten weten waar ze mogen gaan zitten. Bij de ingang van de trouwlocatie kun je een welkomstbord neerzetten om alle gasten in stijl welkom te heten. Daarnaast kun je ook een gastenboek bestellen in de stijl van je trouwkaarten om zo een blijvende herinnering voor later te creëeren. Kies voor dezelfde kleuren, illustraties en lettertypes om alles stijlvol bij elkaar aan te laten sluiten.

label-trouwkaart-welkomstbord
© Koningkaart

En kom je er niet helemaal uit met het vormgeven van je eigen trouwhuisstijl? De klantenservice van Koningkaart helpt je graag op weg. Wil je je trouwkaart laten omzetten in een bijpassend gastenboek? Of wil je toch liever een rond welkomstbord in plaats van rechthoekig? Laat het even weten en de klantenservice gaat voor je aan de slag!

 

Doe ook inspiratie op met de blog: "Draaiboek voor jullie bruiloft: zo maak je een draaiboek".

Wat vind je van deze blog?

Geweldig!
Leuk
Oké
Niet goed
Slecht

5 / 5 gebaseerd op 3 stemmen

Follow us on Instagram

TROUWPLANNEN