Een tweede trouwjurk: Wij zeggen doen!

Trouwplannen
Trouwplannen.nl 12 juli 2023

Een tweede trouwjurk. Je hebt tijdens je ceremonie een prachtige trouwjurk aan, een lange romantische trouwjurk die prachtig mee zweeft als je naar het altaar loopt. 

Na de ceremonie heb je even de tijd om jezelf terug te trekken en vlak voordat je de openingsdans met je bruidegom maak je een tweede entree met een tweede trouwjurk. Jouw lover kan zijn reactie niet voor zich houden en je hebt eigenlijk een tweede first look. Zie je dit prachtige moment al voor je? 

Verras je bruidegom met een tweede trouwjurk, laat je in deze blog inspireren voor een prachtige avondjurk. 

tweede-trouwjurk4

© Przemek Bialek Fotografia

Korte feestjurk voor je bruiloft

Show those legs! Zeker als je in de zomer trouwt, is een korte feestjurk voor je bruiloft ideaal. Een stuk minder warm dan een lange traditionele jurk en heerlijk speels om de rest van de avond in te dansen! Een korte feestjurk zorgt voor meer beweeglijkheid en geeft je een sexy uitstraling. Ook geeft een korte feestjurk je iets meer vrijheid als je naar een paar drankjes naar de wc wilt en het zit ook fijner tijdens het diner. 

Gekleurde avondjurk voor je bruiloft

Hebben jullie een thema? Probeer dan je tweede trouwjurk af te stemmen met het thema. Is je thema goud? Hoe gaaf is het om dan een gouden jurk als avondjurk voor je bruiloft te hebben. Een tweede trouwjurk mag best wat gedurfder zijn en hoeft echt niet traditioneel te zijn. Dus ga voor die bold choice en kies een tweede trouwjurk met kleur en glitters. Sparkle the night away!

tweede-trouwjurk2   tweede-trouwjurk3

© Eline Nijburg Photography & David Bastianoni Studio 

Een jumpsuit als tweede trouwjurk

We zijn niet allemaal een jurken persoon. Zelf draag ik ook liever een broek. Toch is een trouwjurk tijdens een ceremonie natuurlijk wel echt goals. Maar waarom geen jumpsuit tijdens het feest? Verras je hubby met een sexy jumpsuit. Heerlijk om in te dansen en het geeft een enorm glamoureus effect. Ongetwijfeld dat je bruidegom je met ongeloof aankijkt.

Twee in een trouwjurk

Heb je liever geen tweede trouwjurk, maar wil je wel een andere look tijdens het feest? Je kan het zonde vinden om een tweede trouwjurk aan te schaffen als je gekozen trouwjurk al zo stunning is van zichzelf. Kies dan voor een twee in een trouwjurk. Tegenwoordig kan je veel trouwjurken kopen die uit losse delen bestaan. Bijvoorbeeld met een losse rok en een bovenstuk, Draag dan tijdens de ceremonie een lange wijde rok en tijdens het feest een kortere speelse rok of broek. Laat je vooral niet leiden door de oude huwelijkstradities en kies wat jij fijn vindt! Wil je een tweede trouwjurk, doe het dan zeker! Je zal er geen spijt van krijgen zodra je de feestruimte binnenloopt en niemand verwacht dat je een andere trouwjurk hebt aangetrokken.

tweede-trouwjurk1

© Bianca Rijkenbarg Fotografie

Doe ook inspiratie op met de blog: "Het perfecte bruidsboeket: 10x tips voor je bruidsboeket".

Wat vind je van deze blog?

Geweldig!
Leuk
Oké
Niet goed
Slecht

5 / 5 gebaseerd op 2 stemmen

Follow us on Instagram

TROUWPLANNEN