Trouwen aan het water en in de natuur

Trouwplannen
Trouwplannen.nl 15 februari 2022

Droom jij ervan om te Trouwen aan het water én in de natuur? En om elkaar in de natuur het jawoord te geven onder prachtige bomen en met uitzicht op het water? Dan hebben wij dé perfecte trouwlocatie aan het water voor jullie gevonden! Tijdens ons bezoek aan deze trouwlocatie werden wij betoverd. We geven je alvast een tipje van de sluier. Deze prachtige locatie ligt aan de Bergse Plas in Rotterdam-Hillegersberg en wordt omringd door eeuwenoude Kastanjebomen. Dé perfecte trouwlocatie voor het geven van jullie “I Do’s”. Get inspired!

trouwen-aan-het-water-en-in-de-natuur-trouwlocatie-bruiloft-trouwen-willeke-terlouw-fotografie
© Willeke Terlouw Fotografie

JULLIE I DO'S AAN HET WATER

Willen jullie graag trouwen aan het water én in de natuur? Dan is Lommerrijk dé perfecte trouwlocatie voor jullie. Hier kan dit namelijk allebei! Wij zijn samen op locatiebezoek geweest bij deze trouwlocatie die prachtig gelegen is aan het water en nemen jullie graag mee!

Lommerrijk is direct gelegen aan de Bergse Plas en geeft een perfect buitengevoel, maar ligt ook dicht bij de stad. Deze trouwlocatie heeft een unieke ligging aan het water, genoeg parkeergelegenheid voor al jullie gasten, de mogelijkheid om zowel buiten als binnen te trouwen en de gastvrijheid die jullie en je gasten voelen vanaf het eerste moment tot aan het uitzwaaien na een fantastische huwelijksdag.

trouwen-aan-het-water-en-in-de-natuur-trouwlocatie-bruiloft-trouwen-willeke-terlouw-fotografie-3
© Willeke Terlouw Fotografie

Wissel jullie “I Do’s” uit onder de eeuwenoude Kastanjebomen aan de Landtong of in de sfeervolle Terraszaal met uitzicht over de Bergse Plas. Of het weer nou meezit of niet, jullie hebben altijd het water als backdrop bij jullie ceremonie, hoe tof is dat?!

trouwen-aan-het-water-en-in-de-natuur-trouwlocatie-bruiloft-trouwen-9
© Taste of Flowers & Alegria Weddings & Events

JE BRUILOFT BIJ LOMMERRIJK

Toen wij bij deze locatie op bezoek waren werd één ding ons meteen duidelijk… bij Lommerrijk wordt er alles aan gedaan om al jouw huwelijksdromen waar te maken, wat een fantastische trouwlocatie is dit!

Ook de mogelijkheden voor jullie bruiloft zijn eindeloos. Maak bijvoorbeeld een spectaculaire entree via het water en zeg 'I do' met de kabbelende plas en de groene omgeving als schitterende backdrop. Een ideale locatie om je gehele huwelijksdag te laten plaatsvinden. Lommerrijk beschikt over zes verschillende ruimtes, waardoor je elk gedeelte van jullie trouwdag ergens anders kunt vieren: de ceremonie, receptie, (walking) dinner en een knalfeest als afsluiter.

trouwen-aan-het-water-en-in-de-natuur-trouwlocatie-bruiloft-trouwen-3

Lommerrijk beschikt over zes verschillende zalen met elk een andere capaciteit en uitstraling. Alle zalen hebben wél één ding gemeen, ze hebben namelijk allemaal een adembenemend uitzicht over de Bergse Plas. Het interieur bij Lommerrijk wordt ook regelmatig aangepast aan de laatste trends. Zo is jullie bruiloft altijd ‘on trend’! Begin 2021 is de nieuwe uitstraling van de begane grond ook helemaal doorgevoerd op de bovenetage. Wij stonden ervan te kijken hoeveel mogelijkheden deze trouwlocatie aan het water allemaal biedt!

Zo is de Terraszaal op de begane grond de officiële trouwzaal, met een capaciteit van 95 personen en het prachtige uitzicht over de Bergse Plas, is dit dé perfecte ruimte voor jullie huwelijksceremonie. De zaal heeft een eigen ingang en een terras. Ook beschikt de Terraszaal over een bar en een vaste dansvloer, ideaal dus ook voor jullie feestavond waarbij de voetjes van de vloer kunnen!

trouwen-aan-het-water-en-in-de-natuur-trouwlocatie-bruiloft-trouwen-5
Terraszaal bij Lommerrijk

Na jullie huwelijksceremonie is het natuurlijk tijd voor het taart & toost moment met jullie gasten. En laten ze daar bij Lommerrijk nou ook dé perfecte ruimte voor hebben. De Serrezaal is namelijk bij uitstek de perfecte ruimte voor het aansnijden van jullie bruidstaart en voor het proosten met jullie gasten op jullie huwelijk. Tijdens jullie taart & toost moment kun je ook heerlijk genieten van het prachtige uitzicht over de Bergse Plas.

trouwen-aan-het-water-en-in-de-natuur-trouwlocatie-bruiloft-trouwen-8
Serrezaal bij Lommerrijk

De Serrezaal is onderdeel van de Bergse Plaszaal en is geschikt voor 20 tot 65 personen, waar jullie je borrel, receptie en/of diner kunnen houden. Hebben jullie een kleiner gezelschap, dan kun je ook alleen de Serrezaal gebruiken voor jullie taart & toost moment voor een intiemere sfeer. So, let’s pop the champagne!

trouwen-aan-het-water-en-in-de-natuur-trouwlocatie-bruiloft-trouwen-2
Serrezaal bij Lommerrijk

De Bergse Plaszaal is perfect voor jullie receptie en/of borrel met maximaal 1o0 gasten en een diner voor maximaal 60 gasten. Afhankelijk van het aantal gasten, kun je deze zaal ook huren in combinatie met de Serrezaal. Zowel de Serrezaal als de Berge Plaszaal zijn modern ingericht en helemaal passend bij een bruiloft met botanical vibes!

trouwen-aan-het-water-en-in-de-natuur-trouwlocatie-bruiloft-trouwen-1
Bergse Plaszaal bij Lommerrijk

Zijn jullie met een kleiner gezelschap en houden jullie van een intiemere sfeer, dan is de Pergolazaal misschien wel de geschikte ruimte voor jullie huwelijksceremonie, taart & toost moment of diner. De Pergolazaal is geschikt voor 15 tot 50 gasten, ligt direct aan het water en heeft een eigen terras. Ideaal ook voor een gezellig, bourgondische barbecue. 

Willen jullie je bruiloft vieren met een groter gezelschap, dan biedt Lommerrijk ook nog de mogelijkheid om op de eerste etage je bruiloft te vieren. Deze ruimtes op de bovenetage hebben ook een prachtig uitzicht over de Bergse Plas en zijn geschikt voor jullie huwelijksceremonie, diner en perfect voor jullie huwelijksfeest met meer dan 100 gasten.

trouwen-aan-het-water-en-in-de-natuur-trouwlocatie-bruiloft-trouwen-Jacobien-Fotografie
© Jacobien Fotografie

STAP IN HET HUWELIJKSBOOTJE BIJ LOMMERRIJK

Je kunt jullie huwelijksdag extra speciaal maken door letterlijk in het huwelijksbootje te stappen bij Lommerrijk. Met de salonboot stap je namelijk letterlijk samen in het huwelijksbootje. Maak bijvoorbeeld een spectaculaire entree op je bruiloft met de salonboot en geef elkaar het jawoord op de Landtong onder de eeuwenoude Kastanjebomen of in de Terraszaal met prachtig uitzicht over het water. De schipper haalt jullie op en na een prachtige tocht over de Bergse Plas meert de boot aan bij de steiger van Lommerrijk en laat verwelkomen jullie gasten je vanaf het terras.

trouwen-aan-het-water-en-in-de-natuur-trouwlocatie-bruiloft-trouwen-6

Na jullie huwelijksceremonie is het natuurlijk tijd om samen met jullie gasten te proosten. En hoe leuk om na de ceremonie samen met jullie gasten een boottocht te maken over de Bergse Plas?! Samen met jullie gasten kun je op het water proosten op jullie huwelijk en in de tussentijd laat de schipper jullie de mooiste waterrijke plekje van Hillegersberg zien. 

LAAT JE INSPIREREN TIJDENS DE OPEN AVOND

Deze fantastische trouwlocatie moet je eigenlijk met je eigen ogen gaan bekijken, want wat een heerlijk sfeertje hangt hier! Ook is het voor jullie als bruidspaar belangrijk om de sfeer van deze prachtige trouwlocatie aan het water zelf te proeven. Want hoe fijn is het als je je namelijk rustig op je gemak kunt laten inspireren. Nou dat kan!

Tijdens de open avond bij Lommerrijk op woensdag 23 februari van 18.30 tot 21.00 uur kun je ervaren hoe jullie bruiloft er bij Lommerrijk uitkomt te zien. De locatie wordt helemaal aangekleed in de perfecte setting voor jullie bruiloft. Zo worden de ruimtes bij Lommerrijk omgetoverd tot een de mooiste setting voor jullie trouwceremonie, receptie, diner en jullie trouwfeest. Een leuke gelegenheid om eens vrijblijvend rond te kijken en te zien welke mogelijkheden Lommerrijk allemaal te bieden heeft voor jullie trouwdag!


Meld je aan voor de open avond bij Lommerrijk via info@lommerrijk.nl. Aanmelden voor de openavond is gratis, maar Lommerrijk vindt het wel leuk om te weten wie zij kunnen verwelkomen. Aanmelden is daarom gewenst.

trouwen-aan-het-water-en-in-de-natuur-trouwlocatie-bruiloft-trouwen-willeke-terlouw-fotografie-2
© Willeke Terlouw Fotografie

Ook begeleiden de enthousiaste medewerk(st)ers van Lommerrijk jullie in het samenstellen van jullie onvergetelijke dag. Ze krijgen dan ook vele complimenten over de flexibiliteit, het meedenken en natuurlijk over het uitvoeren van alle specifieke wensen van bruidsparen. En dat begrijpen wij maar al te goed! Want één ding is zeker… ieder huwelijk is uniek en Lommerrijk weet dat maar al te goed. Ze helpen je dan ook graag bij het op maat maken van een mooi voorstel voor jullie speciale dag!

Lees ook de blog Green Hapinness voor meer styling inspiratie voor je botanische bruiloft!

Wat vind je van deze blog?

Geweldig!
Leuk
Oké
Niet goed
Slecht

5 / 5 gebaseerd op 3 stemmen

Follow us on Instagram

TROUWPLANNEN