Zwangerschapstrouwjurk? Laat je inspireren

Trouwplannen
Trouwplannen.nl 12 juli 2023

Heb jij een extra speciale liefdesgast op jullie bruiloft en heb jij een zwangerschapstrouwjurk nodig? Niets is er mooier dan een samenkomst van jullie liefde voor elkaar in de vorm van een zwangerschap. Heb jij een bun in the oven op jullie bruiloft? Dan hebben we hier een aantal tips voor een zwangerschapstrouwjurk op je bruiloft.

zwangerschapstrouwjurk1

Bohemian zwangerschapstrouwjurk

Als je helemaal op een roze wolk zit van jullie liefde en zwangerschap kun je ervoor kiezen om een soepel vallende zwangerschapstrouwjurk te kiezen. Denk hierbij aan een bohemian trouwjurk met kant. Dit is comfortabel doordat de stoffen rondom je buik lekker los vallen. En mocht je nog in een vroeg stadium zijn en nog niet iedereen weet van jullie extra gast, dan kun je met een losse stof je baby bump verbergen.

Zwangerschapstrouwjurk vermaken

Kies een zwangerschapstrouwjurk die goed te vermaken is zodat hij mee kan groeien met jouw baby bump. Vaak heb je al op tijd een trouwjurk uitgezocht. Als je nog niet wist dat je zwanger bent, neem zo snel mogelijk contact op met de bruidsmodezaak. Zij kunnen je goed adviseren in het vermaken van je zwangerschapstrouwjurk. 

Als je in een verder stadium bent tijdens je bruiloft, zorg dan dat je zwangerschapsjurk ook comfortabel is en vergeet vooral ook je schoenen niet. Wellicht heb je rond die tijd namelijk geen zin meer om die prachtige hoge hakken aan te trekken. Tegenwoordig zijn er genoeg bruidsschoenen die minder hoog zijn, of wellicht helemaal plat.

zwangerschapstrouwjurk2   zwangerschapstrouwjurk3

© Shutterstock & Elsa Schaddelee Photography

Strakke zwangerschapsjurk

Is bij jou je baby bump al goed zichtbaar? En ben je zo trots als een pauw? Ga dan juist eens voor een strak vallende zwangerschapstrouwjurk. Bij een strakkere zwangerschapstrouwjurk valt de stof prachtig om je lichaam heen en is je silhouet mooi te zien. Want wie zegt dat zwangere bruiden niet sexy mogen zijn op hun bruiloft? Je zwangerschapstrouwjurk zal gegarandeerd voor een wow effect zorgen!

Straal in je zwangerschapsjurk!

Wat voor zwangerschapstrouwjurk je ook zal kiezen, wat zal je stralen! Op de mooiste dag van je leven, wanneer jij voor altijd de verbintenis aangaat met je partner is de ultieme vorm van liefde aanwezig en heb jij die prachtige zwangerschapsglow op je!

 zwangerschapstrouwjurk4

Doe ook inspiratie op met de blog: "Het perfecte bruidsboeket: 10x tips voor je bruidsboeket".

Wat vind je van deze blog?

Geweldig!
Leuk
Oké
Niet goed
Slecht

5 / 5 gebaseerd op 1 stemmen

Follow us on Instagram

TROUWPLANNEN