Rustieke bruiloft in oude boerderij de Brielse Boer | Styled Shoot

Trouwplannen
Trouwplannen.nl 29 januari 2023

Heb je altijd al gedroomd van een rustieke bruiloft op een unieke, landelijke trouwlocatie? Wat dacht je dan bijvoorbeeld van trouwen in een schuur of in een oude boerderij. Hoe gaaf is dat?! Deze styled shoot laat zien hoe jullie droombruiloft eruit kan zien bij een oude boerderij. Ga er maar eens lekker voor zitten, want wij geven je heel veel inspiratie voor jouw rustieke bruiloft. Een perfecte landelijke ceremoniesetting, prachtige stylingitems en alles wat je nodig hebt voor een echte barn wedding. Spoileralert: deze styled shoot laat je meerdere mogelijkheden zien met zelfs twee bruidsparen! Dus laat je inspireren door deze rustieke bruiloft in oude boerderij De Brielse Boer. Kijk je mee?

rustieke-bruiloft-in-oude-boerderij-de-brielse-boer-eye-flash-fotografie13

© Eye-Flash Fotografie

De Brielse Boer is een unieke trouwlocatie welke al generaties lang in de familie is. Onlangs is de ‘schuur’ volledig verbouwd tot moderne eventlocatie met historische elementen. Beton look muren, houten balken en sfeervolle ramen wisselen elkaar af met hippe hangplanten, zwart rabat en alle comfort van nu. De sfeer bepaal je als bruidspaar helemaal zelf. Je bepaalt namelijk zelf wat voor meubilair er klaargezet wordt voor jullie. Hiervoor heeft de Brielse Boer een fijne samenwerking met VP Verhuur die voor deze styled shoot de houten meubels hebben neergezet. Maar door de unieke sfeer is er weinig nodig om deze locatie om te toveren tot jullie droomlocatie!

rustieke-bruiloft-in-oude-boerderij-de-brielse-boer-lysanne-van-rosendal-fotografie18
© Lysanne van Rosendal Fotografie

rustieke-bruiloft-in-oude-boerderij-de-brielse-boer-eye-flash-fotografie4
© Eye-Flash Fotografie

Naast de unieke styling elementen zoals de stationairy en wedding signage heeft Wendy Kloos van Huwelijksdeco ook de styling verzorgd. Bij Huwelijksdeco kun je terecht voor gepersonaliseerde decoratie die net even anders is. Ze neemt dan ook echt de tijd om een uniek ontwerp te maken vanwaar ze samen met het bruidspaar de puntjes op de i zet voor een ‘one of kind design’.

rustieke-bruiloft-in-oude-boerderij-de-brielse-boer-eye-flash-fotografie1
© Eye-Flash Fotografie

rustieke-bruiloft-in-oude-boerderij-de-brielse-boer-eye-flash-fotografie2
© Eye-Flash Fotografie

Trouwfotograaf Yvonne Muller van Eye-Flash fotografie weet precies met haar 22 jaar ervaring de mooiste plaatjes te schieten op jullie trouwdag. Ongedwongen maar ook geposeerde warme, kleurrijke prachtige trouwfoto’s. Zo genieten jullie keer op keer weer van jullie mooiste dag. Ook maakt zij een mini trouwfilmpje van de hoogtepunten van jullie trouwdag die jullie kunnen delen met jullie dierbaren.

rustieke-bruiloft-in-oude-boerderij-de-brielse-boer-lysanne-van-rosendal-fotografie4
© Lysanne van Rosendal Fotografie

De prachtige modellen zijn nog meer gaan stralen door de make-up en het kapsel van Inge van Loon. Haar passie: vrouwen laten stralen met een prachtige make-up en een prachtig kapsel. Als bruid beleef je op je trouwdag een van de mooiste momenten in je leven en dan wil je natuurlijk stralen als nooit tevoren, maar wel als jezelf! Haar motto: "There is nothing more beautiful than making a woman feel beautiful".

rustieke-bruiloft-in-oude-boerderij-de-brielse-boer-lysanne-van-rosendal-fotografie7
© Lysanne van Rosendal Fotografie

rustieke-bruiloft-in-oude-boerderij-de-brielse-boer-lysanne-van-rosendal-fotografie8
© Lysanne van Rosendal Fotografie

Rowena heeft de styling compleet gemaakt met prachtige bruidsbloemen. Bij Rowena Groeneweg ben je bij het juiste adres voor alles rondom bruidsbloemwerk en styling. Van bruidsboeket tot backdrop, van corsages tot tafeldecoratie, van bloemen voor op de taart tot locatie styling, zij maakt het allemaal met heel veel liefde. Elke keer een ander thema wensen en kleuren ze wordt er blij van om jullie dag compleet te maken met de mooiste bloemen en styling.

rustieke-bruiloft-in-oude-boerderij-de-brielse-boer-lysanne-van-rosendal-fotografie3
© Lysanne van Rosendal Fotografie

De fotografie is verzorgd door twee toppers uit de branche. Lysanne van Lysanne van Rosendal Fotografie hecht enorm veel waarde aan mooie beelden en zij vindt het dan ook ontzettend leuk om voor anderen herinneringen vast te mogen leggen. Lysanne blijft als bruidsfotograaf zo veel mogelijk op de achtergrond om jullie dag vast te kunnen leggen zoals deze ook echt is. Waar nodig helpt zij jullie te poseren op een natuurlijke manier. Met haar oog voor detail fotografeert zij alle bijzondere momenten, worden emoties vastgelegd en ook alle mooie details die jullie zelf misschien niet opmerken worden gefotografeerd. Jullie dag probeert zij op zijn mooist vast te leggen, zodat jullie na afloop van de bruiloft met een glimlach terug kunnen kijken op deze bijzondere dag.

rustieke-bruiloft-in-oude-boerderij-de-brielse-boer-eye-flash-fotografie5
© Eye-Flash Fotografie

rustieke-bruiloft-in-oude-boerderij-de-brielse-boer-lysanne-van-rosendal-fotografie9
© Lysanne van Rosendal Fotografie

De trouwjurken zijn verzorgd door Stephanie’s Bruidsboutique uit Spijkenisse. Bij Stephanie’s Bruidsboutique ben je als bruid het stralende middelpunt. Elke klant krijgt hier de volledige persoonlijke aandacht, waardoor je absoluut nooit zal worden behandeld als een nummertje. Welke maat je ook hebt, je bent hier altijd welkom. Ook bruiden met een maatje meer.

rustieke-bruiloft-in-oude-boerderij-de-brielse-boer-lysanne-van-rosendal-fotografie10
© Lysanne van Rosendal Fotografie

Maak je mooiste dag nog een beetje mooier met akoestische livemuziek tijdens de ceremonie, de borrel of het diner. Sylvia Aimee is zangeres, gitarist en songwriter en zorgt voor die extra persoonlijke en intieme sfeer. Je kunt haar misschien kennen van De Beste Singer-Songwriter van Nederland waar ze in 2014 aan meedeed. En die songwriting-skills kunnen best van pas komen op jullie bruiloft. Naast dat ze van al jullie favoriete nummers haar eigen versie kan maken, kan ze ook een lied speciaal voor en over jullie schrijven; de perfecte aanvulling op jullie geloften!

rustieke-bruiloft-in-oude-boerderij-de-brielse-boer-eye-flash-fotografie6
© Eye-Flash Fotografie

Voor trouwringen hoef je de deur niet meer uit, want Rings of Love komt bij jullie aan huis met een heel tof, persoonlijk en uniek concept. Eindeloos trouwringen kijken en passen om stap voor stap jullie eigen custom made trouwring te laten ontwerpen door trouwringspecialist Jacqueline. Kies zelf de kleur(en), breedte, dikte, bewerking, pasvorm, diamantopties en gravure en dat ook nog voor een scherpe prijs. Verzorgen jullie de koffie/thee, dan neem Rings of Love iets lekkers mee!

rustieke-bruiloft-in-oude-boerderij-de-brielse-boer-eye-flash-fotografie8
© Eye-Flash Fotografie

rustieke-bruiloft-in-oude-boerderij-de-brielse-boer-eye-flash-fotografie10.jpg
© Eye-Flash Fotografie

De huwelijksceremonie werd geleid door Mascha. Mascha is een spontane, hartelijke en no nonsense trouwambtenaar. Een écht mensenmens die zich graag laat meevoeren in mooie liefdes verhalen van toekomstige bruidsparen. Die volledig gaat voor die persoonlijke en op maat gemaakte speech. Een huwelijks ceremonie met de MasJ Touch.

rustieke-bruiloft-in-oude-boerderij-de-brielse-boer-eye-flash-fotografie9
© Eye-Flash Fotografie

rustieke-bruiloft-in-oude-boerderij-de-brielse-boer-lysanne-van-rosendal-fotografie15
© Lysanne van Rosendal Fotografie

rustieke-bruiloft-in-oude-boerderij-de-brielse-boer-eye-flash-fotografie7
© Eye-Flash Fotografie

rustieke-bruiloft-in-oude-boerderij-de-brielse-boer-lysanne-van-rosendal-fotografie13   rustieke-bruiloft-in-oude-boerderij-de-brielse-boer-lysanne-van-rosendal-fotografie5

© Lysanne van Rosendal Fotografie

rustieke-bruiloft-in-oude-boerderij-de-brielse-boer-eye-flash-fotografie3
© Eye-Flash Fotografie

De bruidstaart komt van Ceyda's Bakstulpje. Ceyda denkt graag mee over jullie wensen en tijdens een gezellig en ontspannen proeverijtje komen jullie tot de taart die perfect past bij jullie als bruidspaar en de stijl die jullie hebben gekozen. In haar omgeving staat ze inmiddels bekend als iemand die heerlijke taarten maakt.

rustieke-bruiloft-in-oude-boerderij-de-brielse-boer-lysanne-van-rosendal-fotografie6
© Lysanne van Rosendal Fotografie

rustieke-bruiloft-in-oude-boerderij-de-brielse-boer-eye-flash-fotografie11   rustieke-bruiloft-in-oude-boerderij-de-brielse-boer-eye-flash-fotografie12

© Eye-Flash Fotografie

rustieke-bruiloft-in-oude-boerderij-de-brielse-boer-lysanne-van-rosendal-fotografie16
© Lysanne van Rosendal Fotografie

rustieke-bruiloft-in-oude-boerderij-de-brielse-boer-lysanne-van-rosendal-fotografie2.jpg
© Lysanne van Rosendal Fotografie

rustieke-bruiloft-in-oude-boerderij-de-brielse-boer-lysanne-van-rosendal-fotografie11
© Lysanne van Rosendal Fotografie

Dat stoere leren jasje is gemaakt door Sabrina van AIM your WEDDING. Zij creëert een customized jasje helemaal in jouw stijl. Tekst, bloemen alles kan je zelf samenstellen, zodat jouw persoonlijkheid tot zijn recht komt op deze ene bijzondere dag in je leven. De trouwjurk gaat de kast weer in, maar het jasje draag je nog jaren door, een duurzame investering die altijd veel enthousiaste reacties losmaakt. Superleuk dus als jasje om te dragen over je trouwjurk.

rustieke-bruiloft-in-oude-boerderij-de-brielse-boer-lysanne-van-rosendal-fotografie12
© Lysanne van Rosendal Fotografie

De schuur van de Brielse Boer is zo groot dat het mogelijk is om diverse foodtrucks binnen te zetten. Tijdens de styled shoot kwam Kogi het bruidspaar voorzien van koffie. Kogi is een koffietruck met mogelijkheden! Ze verzorgen verse koffiespecialiteiten op evenementen, bruiloften, beurzen & markten. De truck is ingericht om heerlijke koffie en thee te schenken. Iets lekkers kan natuurlijk niet ontbreken. Hete choco op een winter bruiloft of champagne! Proost!

rustieke-bruiloft-in-oude-boerderij-de-brielse-boer-eye-flash-fotografie15.jpg   rustieke-bruiloft-in-oude-boerderij-de-brielse-boer-eye-flash-fotografie17

© Eye-Flash Fotografie

Voor deze styling zijn er diverse elementen gebruikt (zoals het tafellinnen, de onderborden en het bestek) van Exceptional Weddings & Events.

rustieke-bruiloft-in-oude-boerderij-de-brielse-boer-eye-flash-fotografie14
© Eye-Flash Fotografie

rustieke-bruiloft-in-oude-boerderij-de-brielse-boer-eye-flash-fotografie16
© Eye-Flash Fotografie

rustieke-bruiloft-in-oude-boerderij-de-brielse-boer-lysanne-van-rosendal-fotografie17
© Lysanne van Rosendal Fotografie

Sebastiaan van Creativermeulen was al vroeg in de weer om diverse mooie video’s te maken tijdens de styled shoot. Zo heeft hij niet alleen twee verschillende filmpjes gemaakt van de bruidsparen die er waren maar ook nog een ‘making of’ waarin hij heeft vastgelegd wat er allemaal komt kijken bij de voorbereidingen van een styled shoot. Of het nu een bedrijfsvideo is of een huwelijk, een geboorte of een documentaire, Creativermeulen creëert jouw video van A tot Z.


Deze styled shoot was nooit zo mooi geworden zonder de mooie maar vooral ook leuke en lieve modellen: Jeroen & Roos en Danielle & Milton.


TROUWLEVERANCIERS

Locatie: De Brielse Boer | www.brielseboer.nl

Styling, decoratie & stationary: Huwelijksdeco www.huwelijksdeco.nl

Tafellinnen, onderborden en bestek: Exceptional Weddings & Events www.exceptionalweddings.nl

Bloemstyling: Rowena Groeneweg www.rowenagroeneweg.nl

Bruidstaart: Ceyda's Bakstulpje | @ceydavegt

Trouwambtenaar: Mascha Trouwambtenaar | www.maschatrouwambtenaar.nl

Livemuziek: Sylvia Aimee | www.sylviaaimee.com/livemuziek-bruiloften/

Fotograaf: Lysanne van Rosendal Fotografie www.lysannefotografie.nl

Fotograaf: Eye-Flash Fotografie www.eye-flash.com

Foodtruck: Koffietruck Kogi www.kogi-koffie.nl

Houten meubels: VP Verhuur www.vpverhuur.nl

Trouwringen: Rings of Love trouwringen www.ringsoflove.nl

Bruidsmode: Stephanie’s Bruidsboutique www.stephaniesbruidsboutique.nl

Videograaf: Creativermeulen www.creativermeulen.nl

Haar & Make-up: Inge Eye For Creation www.inge-efc.nl 

Leren trouwjasje: AIM your WEDDING www.aimyourwedding.com 

Modellen: Jeroen & Roos en Danielle & Milton


Doe ook inspiratie op met de blog: "Styled Shoot: A Special day in the garden surrounded with love".

Wat vind je van deze blog?

Geweldig!
Leuk
Oké
Niet goed
Slecht

5 / 5 gebaseerd op 6 stemmen

Follow us on Instagram

TROUWPLANNEN