Trouwlocaties in Noord-Holland: Dit zijn de leukste trouwlocaties!

Trouwplannen
Trouwplannen.nl 9 november 2023

Zijn jullie op zoek naar jullie trouwlocatie in Noord-Holland? Wij hebben alvast een aantal droom trouwlocaties in Noord-Holland voor je op een rijtje gezet. Want het kiezen van een trouwlocatie is één van de belangrijkste keuzes in jullie trouwplanning. Dus willen jullie graag trouwen in Noord-Holland? Laat je dan inspireren door onze nieuwe blog met de leukste trouwlocaties in Noord-Holland.

trouwlocaties-noord-holland1

Een unieke trouwlocatie in Noord-Holland: Villa Clementine

Een droom trouwlocatie in Noord-Holland, Villa Clementine is de plek waar alles onder één dak kan. Met een ontspannen gevoel genieten van jullie dag, dat is waar het bij Villa Clementine om draait. Alles is tot in details geregeld waardoor jullie nergens aan hoeven te denken. Villa Clementine kan jullie daarom ook adviseren over de bruidstaart, muziek, bloemen, fotografie en styling. Handig toch?

In de Dames- en de Herenkamer kunnen jullie je klaarmaken voor de bijzondere dag en jullie voorbereiden op het jawoord. Jullie ceremonie kan plaatsvinden in één van de prachtige zalen. Na jullie ceremonie worden jullie opgewacht met een glas bubbels waarna er verschillende mogelijkheden zijn voor het diner. Van een driegangen diner aan één lange tafel tot een shared dining aan ronde tafels of een walking diner, alles is mogelijk.

Als afsluiter van jullie droombruiloft kan er een knallend avondfeest plaatsingen. Zo wordt jullie geweldige dag tot in de late uurtjes goed afgesloten. Dit is dus wat ons betreft een unieke trouwlocatie in Nood-Holland!

trouwlocaties-noord-holland2
© Villa Clementine

Van der Valk Hotel Hoorn, dé trouwlocatie in Noord-Holland!

Zoeken jullie een mooie trouwlocatie in Noord-Holland waar je het feest van je leven kan houden? Van der Valk Hotel Hoorn is dan dé plek voor jullie mooiste dag van je leven. Met hun experts zorgen ze ervoor dat alles tot in de puntjes wordt verzorgd. Door de ruime keuze in sfeervolle zalen met een capaciteit van 30 tot 900 personen is alles mogelijk.

Van der Valk Hotel Hoorn helpt jullie graag met het samenstellen van uw huwelijk. Jullie willen van deze bijzondere gebeurtenis iets onvergetelijks maken en dat kan bij deze toffe trouwlocatie in Noord-Holland.

Na jullie perfecte dag kunnen jullie overnachten in de bruidssuite. Jullie gasten kunnen vervolgens ook blijven overnachten. Zo kan alles op deze prachtige locatie plaatsvinden.

trouwlocaties-noord-holland3
© Van der Valk Hotel Hoorn

Koepelkerk, een sprookjesachtige trouwlocatie in Noord-Holland

Dromen jullie van een bruiloft in Noord-Holland? Wat is er dan mooier dan jullie huwelijksdag te vieren in de magnifieke Koepelkerk in Amsterdam? Zo kunnen jullie per boot arriveren aan de eigen aanlegsteiger, trouwen in de authentieke Koepelzaal en een receptie of feest houden in de zalen van de Koepelkerk.

De Koepelkerk werkt met gecertificeerde weddingplanners die de hele dag kunnen regelen. Van de bruidsmake-up tot gastenlijst en de huwelijksnacht, de Koepelkerk zal jullie helemaal ontzorgen. Er is een breed scala aan mogelijkheden bij de Koepelkerk. Jullie bruiloft wordt tot in de puntjes verzorgd en een dag om nooit te vergeten.

Maak van deze speciale gelegenheid de mooiste dag van jullie leven, want werkelijk alles is mogelijk op deze unieke monumentale trouwlocatie in Noord-Holland.

trouwlocaties-noord-holland4
© Koepelkerk

Romantische trouwlocatie in Noord-Holland? Trouwschip Bounty

Stap op een romantische wijze in het huwelijk en trouw op een authentiek zeilschip. Trouwschip Bounty is het mooiste trouwschip van Nederland! Zijn jullie klaar om letterlijk in het huwelijksbootje te stappen? Trouwschip Bounty is een unieke trouwlocatie in Noord-Holland in de gemeenten: Amsterdam, Almere, Volendam, Hoorn, Kampen en Lelystad.

Bij Trouwschip Bounty heb je de mogelijkheid om stilliggend bij één van de havens jullie ceremonie te laten plaatsvinden tot maximaal 85 personen, of te kiezen voor een unieke ervaring en de ceremonie al zeilend op het water te houden voor maximaal 50 personen.

Trouwschip Bounty organiseert je bruiloft graag van A tot Z. Alle huwelijken zijn bijzonder en onvergetelijk en Trouwschip Bounty helpt je graag om op een unieke manier te trouwen, zoals jullie persoonlijk zelf graag wensen. Zo wordt jullie huwelijksdag een bijzondere belevenis, waar de genodigde gasten nog vaak aan terug zullen denken.

trouwlocaties-noord-holland6
© Trouwschip Bounty

Trouwen in Noord-Holland? Trouw bij de Kompaszaal!

Trouwen bij een iconische trouwlocatie in Noord-Holland? De Kompaszaal is een prachtige locatie uit de jaren ’50 met een perfecte mix tussen luxe en innemende gezelligheid. Deze voormalige passagiersterminal van de Koninklijke Nederlandse Stoombootmaatschappij biedt met 450 vierkante meter alle ruimte, flexibiliteit en grandeur om jullie huwelijksdag onvergetelijk te maken. Vanaf het terras heb je een panoramisch uitzicht over het IJ.

Bij de Kompaszaal is alles mogelijk, de ceremonie, receptie, diner en het feest kunnen allemaal op deze locatie plaatsvinden. Hierdoor kan jullie droombruiloft op dezelfde plek zijn.

De Kompaszaal beschikt over een brede variëteit (inclusief vega(n) opties) aan hapjes, uitgeserveerd of als buffetdiner of -lunch. Het assortiment aan drankjes is met zorg geselecteerd en jullie worden welkom geheten met een glas bubbels. Willen jullie trouwen op een iconische trouwlocatie in Noord-Holland, dan is de Kompaszaal jullie favoriet!

trouwlocaties-noord-holland5
© Kompaszaal

Doe ook inspiratie op met de blog: "Draaiboek voor je bruiloft: Zo maak je een draaiboek!".

Wat vind je van deze blog?

Geweldig!
Leuk
Oké
Niet goed
Slecht

5 / 5 gebaseerd op 1 stemmen

Follow us on Instagram

TROUWPLANNEN