Trouwlocaties in Zuid-Holland: dit zijn de leukste trouwlocaties!

Trouwplannen
Trouwplannen.nl 4 maart 2024

Zoeken jullie een trouwlocatie in Zuid-Holland? Wij hebben een aantal droom trouwlocaties in Zuid-Holland voor je op een rijtje gezet. Het kiezen van een trouwlocatie is namelijk enorm persoonlijk en kan heel erg spannend zijn. Willen jullie graag trouwen in Zuid-Holland? Laat je dan inspireren door onze nieuwe blog met de leukste trouwlocaties in Zuid-Holland.

Trouwlocaties-zuid-holland-1

De mooiste dag van je leven bij Van der Valk Noordwijk, de trouwlocatie in Zuid-Holland

Zijn jullie op zoek naar een locatie in Zuid-Holland voor de mooiste dat van jullie leven? Dan is  Van der Valk Palace Hotel Noordwijk perfect! Bij Van der Valk Palace Hotel Noordwijk is alles tot in de puntjes geregeld. Van de perfecte locatie tot een smaakvol diner en van een fijne huwelijksnacht tot een comfortabele slaapplaats voor de gasten. Bij Van der Valk Palace Hotel Noordwijk kunnen jullie de hele dag onder één dak vieren.

Met een prachtige ligging bij Noordwijk aan Zee met het strand op loopafstand is dit de perfecte setting voor het maken van jullie trouwfoto’s.

Voor de ceremonie, het feest, het diner of de borrel biedt het Van der Valk Palace Hotel diverse mogelijkheden. Zo beschikt het hotel over culinair restaurant Vloed, Vloed lounge & bar en een wijnkamer. Van der Valk Palace Hotel Noordwijk adviseert jullie en zorgt ervoor dat elke ruimte en elk moment perfect is.

Na het huwelijksfeest kunnen jullie de huwelijksnacht doorbrengen in de luxe Palace Suite. Daarnaast zijn er verschillende kamers beschikbaar voor een verblijf van jullie gasten, alles is mogelijk!

trouwlocaties-zuid-holland-2

De trouwlocatie in Zuid-Holland in de natuur: Lommerrijk

Trouwen aan het water én in de natuur? Dan ben je bij Lommerrijk in Rotterdam aan het juiste adres! Deze prachtige trouwlocatie ligt aan de Bergse Plas in Rotterdam-Hillegersberg en wordt omringd door eeuwenoude kastanjebomen.

Bij Lommerrijk worden al jullie huwelijksdromen waargemaakt. Een spectaculaire entree via het water en jullie spreken het jawoord uit midden in de natuur met een kabbelende plas en groen op de achtergrond. Is het typisch Nederlands weer? Er zijn zes ruimtes waardoor je elk moment van de dag in een andere ruimte kunt vieren. De ceremonie, receptie, (walking) dinner en een knalfeest als afsluiter! Elke zaal heeft een andere uitstraling en daardoor een compleet andere sfeer. De ruimtes worden ingericht volgens de hipste trends dus jullie prachtige natuur bruiloft zal helemaal hip zijn!

Bij Lommerrijk is het vaak mogelijk om een open dag/avond te bezoeken. Zo kun je alvast de sfeer proeven voor jullie droombruiloft.

trouwlocaties-zuid-holland-3

Partycentrum Hipper & Kolfbaan, de exclusieve trouwlocatie van Zuid-Holland

Je mooiste dag op een unieke locatie? Het Hipper & Kolfbaan is de meest exclusiefste en intiemste trouw- en feest locatie van Gorinchem en omstreken. Een unieke sfeer en romantiek van vele kaarsen, de prachtige binnentuin en de omringde gracht. Hipper & Kolfbaan heeft voor ieder onderdeel van jullie bruiloft een passende ruimte beschikbaar, voor de ceremonie, receptie, diner of huwelijksfeest.

Met mooi weer kan jullie bruiloft buiten plaatsvinden in de binnentuin, een romantische setting die perfect is voor een lente- of zomerbruiloft. Bij minder weer zijn er verschillende ruimtes zodat ook binnen een prachtige ceremonie plaats kan vinden.

Bij Hipper & Kolfbaan is alles mogelijk, de locatie is ontzettend bijzonder. Bij Hipper & Kolfbaan kan alles geheel aangepast worden aan jullie persoonlijke wensen zodat jullie bruiloft de mooiste dag uit jullie leven wordt.

trouwlocaties-zuid-holland-4

Paviljoen de Duinrand, een unieke trouwlocatie in Zuid-Holland

De ceremonie tot het huwelijksfeest op één locatie, Paviljoen de Duinrand is de unieke locatie om jullie bruiloft te vieren. Bij Paviljoen de Duinrand wordt het gezorgd voor een ontspannen sfeer waarbij jullie zorgeloos het stralende middelpunt kunnen zijn.

Willen jullie de ceremonie midden in de natuur houden? Dan heeft Paviljoen De Duinrand het perfecte trouwprieel midden in de tuin naast de feestzaal. Met hun ruime en sfeervolle feestzaal is Paviljoen De Duinrand de ideale setting voor jullie huwelijksfeest. Wat jullie voorkeur ook heeft, bij Paviljoen De Duinrand zijn er verschillende ruimtes met mogelijkheden voor kleine en intieme bruiloften tot grote bruiloften van 250 gasten waarbij alles mogelijk is.

trouwlocaties-zuid-holland-5

Abel, de landelijke trouwlocatie in Zuid-Holland

Net buiten Rotterdam zit de landelijke locatie Abel. Gelegen tussen Rhoon en Poortugaal is Abel. Een ideale locatie en gemakkelijk bereikbaar. Bij Abel zijn er verschillende bruiloft settingen, een knus restaurant, de intieme serre of de bijzondere koepel waar jullie de ceremonie kunnen houden.

Aansluitend kunnen jullie tijdens de receptie het glas heffen op de nieuwe verbintenis. Tijdens de receptie verzorgt Abel verschillende hapjes om de lekkere trek te stillen. Bij Abel zijn er diverse dinersuggesties, zoals een geserveerd menu of juist een groot budget. Heb je liever toch wat anders? Er zijn ook mogelijkheden voor een barbecue of shared diner.

Naast die prachtige ceremonie leent Abel zich ook perfect voor een spetterend huwelijksfeest, mede door de grote terrassen en de mooie omgeving. Tijdens het feest kan de hele organisatie door Abel worden geregeld, hapjes, DJ’s, bands of zelfs Oestermeiden, bij Abel zijn de mogelijkheden eindeloos.

De verschillende ruimtes hebben elk hun eigen sfeer en mogelijkheden; De Club, voor grote gezelschappen vanaf 80 personen. Voor grotere gezelschappen uit te breiden met de boardroom en salon en de koepel voor de huwelijksvoltrekking en het taart & toostmoment.

trouwlocaties-zuid-holland-6

Een iconische trouwlocatie in Zuid-Holland: Het Wereldmuseum

Centraal in het historische Scheepvaartkwartier ligt het schitterende en iconische Wereldmuseum. Bij het Wereldmuseum is alles mogelijk, van ceremonie tot het huwelijksfeest. Geef elkaar bijvoorbeeld het jawoord met uitzicht op de mooiste Rotterdamse skyline en ontvang jullie gasten tijdens de receptie aan de kade of geef een swingend feest met de grandeur van weleer.

De drie zalen zitten vol Rotterdamse historie, hebben een moderne inrichting en alle benodigde audiovisuele faciliteiten. Het meubilair is naar jullie wensen aan te passen in verschillende opstellingen. In de Elie van Rijckevorselzaal kan met een klein gezelschap getoost of intiem gedineerd worden. De Balzaal, eventueel in combinatie met de Salon, kan gebruikt worden voor een groter gezelschap tijdens de ceremonie, receptie, diner of feest.

Groots, intiem of privé. Het keukenteam van het Wereldmuseum kookt met liefde voor iedereen. De chefs laten zich inspireren door de rijkdom van de superdiverse stad die Rotterdam is. Dat levert spannende smaakcombinaties op. Zij verzorgen met gemak een receptie met pincho's of een diner voor 200 gasten.

trouwlocaties-zuid-holland-8

Trouwen in een middeleeuws klooster in Zuid-Holland: Archeon

Jullie bruiloft moet een dag worden om nooit te vergeten, bij Archeon zetten ze alles op alles om er een onvergetelijke dag van de te maken. Bij Archeon proef je de unieke sfeer en gastvrijheid. Elke bruiloft is uniek bij Archeon en alles is mogelijk.

Door de verschillende romantische locaties zoals het middeleeuws Klooster, de prachtige Kloostertuin of de Romeinse Tempel kunnen jullie de bruiloft combineren met een diner in de Refter en een spetterend feest in de Kloosterzaal.

Vele mogelijkheden met altijd een persoonlijke touch. Archeon heeft alles in huis om de mooiste herinneringen te creëren. Het team van Archeon denkt heel graag met jullie mee om er samen de perfecte huwelijksdag van te maken!

trouwlocaties-zuid-holland-7

Trouwen in een monumentaal pand in Zuid-Holland: Flora Party & Event

Willen jullie trouwen in een monumentaal pand in Zuid-Holland? Dan is Flora Party & Event perfect. Flora is een uniek monumentaal pand uit de jaren ’30 met vier sfeervolle zalen, grenzend aan een mooie rozentuin. De verschillende zalen hebben ieder een eigen uitstraling en zijn een prachtig decor voor jullie bruiloft. Daarnaast kunnen de zalen naar wens worden aangekleed. De zalen hebben een verschillend formaat en zijn dus perfect voor elke bruiloft, van een klein tot en groot gezelschap. Het Rosarium biedt een prachtige setting voor jullie huwelijksceremonie en bruidsreportage.

Ook op culinair gebied is er van alles mogelijk. Het keukenteam van Flora zal jullie én jullie gasten doen verbazen. Zij verzorgen prachtige diners, uitgebreide shared diners, verrassende buffetten, heerlijke proeverijen en de mooiste hapjes. Elke bruiloft is uniek bij Flora Party & Event.

trouwlocaties-zuid-holland-9

Doe ook inspiratie op met de blog: "Bruiloft musthaves voor 2024!".

Wat vind je van deze blog?

Geweldig!
Leuk
Oké
Niet goed
Slecht

1,8 / 5 gebaseerd op 4 stemmen

Follow us on Instagram

TROUWPLANNEN