Nationale WeddingShow

ZIT JIJ FRONT ROW BIJ DE NATIONALE WEDDINGSHOW?De Nationale Weddingshows vinden plaats tijdens Love and Marriage, het grootste Trouwevent van NL. Come and join us for the weddingshow of the year. Alle grote merken van de mooiste bruidshuizen presenteren de nieuwste collectie. De showproductie is in handen van Pro Image Group en TeLeukTrouwen tovert de catwalk om in een waar sprookje.

Showdata 2017

UTRECHT
11 & 12 mrt. - JAARBEURS


programma

Een hele nieuwe uitstraling voor de Love and Marriage, vraagt om een hele nieuwe catwalk show. We hebben dit jaar dan ook niet één, maar twee verschillende shows. Beide enorm cool en niet te missen!

Show 1: Iedere dag om 11.00 en 14.00 uur
Show 2: Iedere dag om 12.15 en 15.30 uur

Wat vonden zij ervan

"Wij hebben genoeg inspiratie opgedaan tijdens de Love & Marriage Beurs! Vooral de modeshow was schitterend!"

"Complimenten voor de fantastische bruidsmodeshow. Alles past perfect: fashion, muziek, moves. Bruidspaar en wij hebben genoten."

"Prachtige WeddingShow. Complimenten."Bruidsmodeshow 2016-2017

Ticketverkoop

Love and Marriage het grootste wedding event van NL

Kom samen en beleef de leukste dag uit voor je bruiloft. De grootste trouwbeurs waar gemiddeld meer dan 90 bedrijven klaar staan al jullie vragen te beantwoorden, te inspireren en te informeren. En natuurlijk de grootste catwalkshow van de Benelux waar bijna 100 trouwjurken en pakken in een echte fashionshow voorbij komen. Zien we jullie front row? Bestel dan hier je tickets.

LEES HIER ALLES OVER HET EVENT

Tickets te koop