Love and Marriage Beurs

Join us at the wedding event of the year!

30 sept. & 1 okt. 2017 - Jaarbeurs Utrecht
21 & 22 okt. 2017 - Breepark Breda
28 & 29 okt. 2017 - Van Nelle Fabriek Rotterdam
18 & 19 nov. 2017 - Expo Haarlemmermeer
20 & 21 jan. 2018 - Beursgebouw Eindhoven
27 & 28 jan. 2018 - Van Nelle Fabriek Rotterdam
3 & 4 feb. 2018 - Martiniplaza Groningen
17 & 18 mrt. 2018 - Werkspoorkathedraal Utrecht

Love and Marriage - Het grootste wedding event van NL

Kom samen en beleef de leukste dag uit voor je bruiloft. De grootste trouwbeurs waar gemiddeld meer dan 90 bedrijven klaar staan om al jullie vragen te beantwoorden, te inspireren en te informeren. En natuurlijk de grootste catwalkshow van de Benelux, waar bijna 100 trouwjurken en pakken in een echte fashionshow voorbij komen. Zien we jullie front row?

What to see

Love and Marriage

Informatie trouwbeurs

Heerlijk! Een hele dag inspiratie krijgen en brainstormen over jullie bruiloft? Nieuwe ideeën opdoen en de laatste trends spotten. Bekijk hier de foto's!

Bruidsmodeshow

Nationale WeddingShow

Een super inspirerende catwalkshow waar alle bekende bruidsmode merken te zien zijn. Wie weet spot jij wel jouw droomjurk!

Wedsy straat Love and Marriage

Wedsy Straat

Handmade producten zijn super bijzonder, uniek en speciaal voor jullie gemaakt. Op Love and Marriage vind je de leukste Handmade bedrijven.

Gratis Trouwplannen Magazine

Gratis magazine

245 Pagina's boordevol inspiratie voor jullie bruiloft vind je in het allerleukste trouwtijdschrift. Op de beurs krijg je hem van ons cadeau!

Foodtruck café

Foodtruck café

Even bijkomen van alle inspiratie? Sit down en relax op één van de foodtruck café's. Van Coffee tot Cookies en van Smoothies tot Sandwiches.

Deelnemers Love and Marriage

Alleen de tofste bedrijven

Wij zijn fan van trouwen en hebben op Love and Marriage alleen de beste en leukste bedrijven geselecteerd die dat ook zijn. Bekijk de deelnemers!

Highlights

Trouwplannen Huis

Trouwplannen Huis

The place to be! Volg er workshops, ontmoet de redactie van Trouwplannen.nl en Trouwplannen Magazine, stel al jouw vragen en doe volop inspiratie op.

Weddingdeco Advies Huis

Weddingdeco Advies Huis

Nieuw dit seizoen is het WEDDINGDECO advies huis. Op ieder event zijn zij aanwezig om jullie te voorzien van de beste adviezen over bruiloftsdecoratie.

Muah Huis

Muah Huis

Laat de professionals op het gebied van beauty je inspireren en informeren. Stap in de make-over qua haar en make-up.

Wedsy straat Love and Marriage

Wedsy straat

Special handmade, na het succes van het Wedsyplein krijgen de Wedsy's nu een eigen straat. O.a. Ter Attentie is op alle edities te bewonderen.

Te Leuk Trouwen

Te Leuk Trouwen

We zijn zó blij met de samenwerking met TE LEUK TROUWEN. Zij verzorgen de styling van het Love and Marriage event, de Wedsy straat en van het Trouwplannen Huis!

Catwalkshow Love and Marriage

Catwalkshow

Meerdere keren per dag kunnen jullie genieten van de catwalkshow met de mooiste merken van de beste heren- en bruidsmodezaken.

More

Love and Marriage in beeld

Beurs in Beeld

Bekijk hier de foto's van Love and Marriage. Dit jaar is Love and Marriage nog leuker met een vol programma van deco advies tot handlettering, een nieuwe catwalkshow en nog veel meer. Ook de look is helemaal vernieuwd. Naturel, bohemian en een tikkeltje stoer. Dus... Join us for the wedding event of the year!

Tickets Love and Marriage

Ticketinformatie

Tickets online € 14,- | Tickets aan de deur € 15,50 | incl. entree voor de Nationale WeddingShow | incl. beurseditie Trouwplannen Magazine | kinderen tot 12 jaar gratis | Vragen? Mail Claudia of bel 076-5870666.

Trouwplannen nieuwsbrief

Nieuwsbrief

We houden je graag op de hoogte van het laatste nieuws over trouwen, delen alle tips en trucs voor de perfecte trouwdag en zitten boordevol inspiratie. Meld je aan voor de nieuwsbrief.

Op Social

Love and Marriage op Social Media