Trouwlocaties in Utrecht: Dit zijn de leukste trouwlocaties!

Trouwplannen
Trouwplannen.nl 9 november 2023

Zoeken jullie een trouwlocatie in Utrecht? Wij hebben een aantal droom trouwlocaties in Utrecht voor je op een rijtje gezet. Het kiezen van een trouwlocatie is enorm persoonlijk en kan heel erg spannend zijn. Willen jullie graag trouwen in Utrecht? Laat je dan inspireren door onze nieuwe blog met de leukste trouwlocaties in Utrecht.

trouwlocaties-utrecht1

Een unieke trouwlocatie in Utrecht: De Kalkovens!

Zijn jullie op zoek naar een unieke trouwlocatie in Utrecht? Dan is trouwen bij De Kalkovens is een unieke beleving! De Kalkovens is een unieke trouwlocatie in Utrecht aan het water met een prachtig uitzicht op 't Gooimeer. De mogelijkheden voor je bruiloft bij De Kalkovens zijn eindeloos! Maak jullie entree met een romantische sloep, geef elkaar het jawoord onder de prachtige boom met al jullie vrienden en familie, trouw met uitkijk ook het prachtige Gooimeer of vier je bruiloft in één van de sfeervolle zalen van De Kalkovens.

Bij De Kalkovens kun je je gehele bruiloft vieren. Van jullie intieme huwelijksceremonie, taart & toost moment en gezellige borrel, tot aan een heerlijk gangendiner of een walking diner en een spetterend huwelijksfeest. Samen met de specialisten bij De Kalkovens richt je jullie bruiloft in naar jullie eigen wensen!

Na jullie prachtige huwelijksdag kunnen jullie uiteraard blijven overnachten in onze bruidssuite en jullie gasten in één van de comfortabele hotelkamers. Zijn jullie op zoek naar die ene unieke trouwlocatie in Utrecht? Kies dan voor De Kalkovens!

trouwlocaties-utrecht2

Betoverende trouwlocatie in Utrecht? Ouwenhands Dierenpark Rhenen

Trouwen in Utrecht of in Afrika? Bij Ouwenhands Dierenpark Rhenen trouw je echt in een unieke omgeving. Met een perfect scenario wordt dit de mooiste dag van jullie leven. Ouwenhands Dierenpark Rhenen biedt alles om jullie huwelijksdag tot een onvergetelijke dag te maken.

Van taart tot toost: de belangrijkste dag uit jullie leven tot in de puntjes verzorgd! Met bonobo’s en Afrikaanse olifanten om de hoek heffen jullie het glas, snijden jullie de taart aan, genieten jullie van een heerlijk diner en wordt er gefeest tot in de kleine uurtjes.

Daarnaast biedt Ouwehands Dierenpark Rhenen het perfecte decor voor jullie bruidsfotografie. Met de prachtigste plekjes als decor worden die oogverblindende foto’s. Tijdens jullie bruidsfotografie kunnen je je gasten voorzien van een rondleiding door het betoverende park. Kies je voor Ouwenhands Dierenpark Rhenen? Dan kies je voor de meest betoverende trouwlocatie in Utrecht.

trouwlocaties-utrecht3

Stadskasteel Oudaen, een sprookjesachtige trouwlocatie in Utrecht

Stadskasteel Oudaen is het ideale decor voor een bijzondere stadsbruiloft in Utrecht. Met twee sfeervolle zalen wordt jullie ceremonie het hoogtepunt van jullie bruiloft.

Na de huwelijksceremonie staan de bubbels klaar om samen met jullie gasten te proosten. Dit kan in één van de zalen of in de unieke bierbrouwerij aan de gracht. Liefde gaat door de maag, Stadskasteel Oudaen voert graag jullie wensen uit. Van een informeel walking diner, een intieme lunch of een drie- of viergangen menu. Met ontzettend veel mogelijkheden kan Staskasteel Oudaen met jullie meedenken.

Met drie zalen op de bovenste etage van Stadskasteel Oudaen leent deze locatie zich perfect voor een knallend feest. De zalen kunnen verbonden worden en er is zelfs een optie om de tafels uit het restaurant te halen zodat er plek is voor 200 gasten. Terwijl de band of DJ zorgt voor muziek, worden de gasten aan de bar in het midden voorzien van bier, wijn, fris of cocktails. Liever trouwen in de stad? Dan is Stadskasteel Oudaen jullie favoriete trouwlocatie in Utrecht.

trouwlocaties-utrecht4

Van der Valk Leusden-Amersfoort, dé trouwlocatie in Utrecht!

Zoeken jullie een ideale feestlocatie in Utrecht? Dan is Van der Valk Hotel Leusden-Amersfoort de perfecte match voor jullie. Met 5 multifunctionele zalen en het exclusieve penthouse op de zevende etage biedt Van der Valk Hotel Leusden de perfecte basis voor uw trouwdag. Van der Valk Leusden-Amersfoort biedt plaats voor 250 gasten.

Ze bieden diverse mogelijkheden voor jullie droombruiloft. Van een uitgeserveerd diner in hun sfeervol ingerichte restaurant tot een luxe borrel of walking diner. Van der Valk Hotel Leusden-Amersfoort beschikt over echte experts, die zorgen dat jullie trouwdag tot in de puntjes verzorgd is.

Bij Van der Valk Leusden-Amersfoort heb je uiteraard de mogelijkheid om na een fantastisch feest samen met jullie gasten te overnachten, De ruime kamers zijn van alle gemakken voorzien. Er zijn verschillende mogelijkheden zodat jullie de optie kunnen kiezen waar jullie je het beste bij voelt, zoals Comfort, Luxe, Kingsize of Executive. Dit is dé perfecte trouwlocatie in Utrecht waar alles kan!

trouwlocaties-utrecht5

Trouwen in Utrecht in een kasteel? Trouw bij Kasteel Woerden

Willen jullie trouwen in een romantisch kasteel in Utrecht? Kasteel Woerden is 600 jaar oud en één van de meest aansprekende monumenten van het Groene Hart. Een bijzondere trouwlocatie met 10 zalen in verschillende stijlen, zo is er voor ieder wat wils. Jullie trouwdag wordt in een sfeervolle ambiance tot in de puntjes verzorgd.

Bij Kasteel Woerden heb je ook de mogelijkheid om buiten te trouwen. De binnenplaats is de perfecte locatie voor jullie ceremonie. De indrukwekkende binnenplaats met originele kinderkopjes is geschikt voor huwelijksceremonies tot wel 200 personen. Na de ceremonie is er bij Kasteel Woerden de mogelijkheid om te dineren waarna er een bruisende feestavond kan plaatsvinden met DJ of band. De mogelijkheden zijn eindeloos, van een intieme bruiloft tot een groots knalfeest.

Jullie huwelijksdag is uniek en vraagt om persoonlijke aandacht. Als aanstaand bruidspaar bepalen jullie hoe de dag eruit komt te zien. In nauw overleg worden alle wensen met de trouwspecialisten voor gehele de dag besproken, waarbij ruimte is voor vele persoonlijke details. Droom je ervan om te trouwen in een kasteel? Kies dan voor deze romantische trouwlocatie in Utrecht!

trouwlocaties-utrecht6

Van der Valk Amersfoort A1, dé luxe trouwlocatie in Utrecht

Trouwen in Utrecht? Een geslaagde bruiloft begint met een geschikte locatie, gastvrije service en flexibiliteit. Of het nu gaat om de ceremonie, receptie, het diner of het feest, alles wordt tot in de puntjes verzorgd bij Van der Valk Amersfoort A1. Van der Valk Amersfoort A1 biedt een ruime keuze sfeervolle zalen met een uniek uitzicht over Amersfoort.

Van der Valk Amersfoort A1 biedt diverse mogelijkheden voor uw droombruiloft. Van een uitgeserveerd diner in hun restaurant tot een luxe borrel of walking diner.

Ze werken samen met de beste weddingplanners en leveranciers. Samen met jullie zorgen ze dat jullie bruiloft tot in de puntjes verzorgd wordt. Zo kunnen jullie tijdens jullie droombruiloft onbezorgd genieten.

trouwlocaties-utrecht7

Een intieme trouwlocatie in Utrecht? Dat is Mereveld!

Bij Mereveld in Utrecht wordt de mooiste dag van jullie leven nog mooier! Mereveld is een romantische trouwlocatie in Utrecht waar de bruiloft van jullie dromen geregeld kan worden.

Willen jullie een prachtig huwelijksdiner dat tot in de puntjes is verzorgd? Het kan allemaal in de warme sfeer die de eigentijdse zalen uitstralen. Culinaire verrassingen uit eigen keuken maken jullie droombruiloft compleet. Na een fantastisch diner is er de mogelijkheid om bij Mereveld een onvergetelijk trouwfeest te hebben.

De experts van Mereveld ontzorgen jullie van A tot Z, met eindeloze mogelijkheden Zo wordt jullie bruiloft een onvergetelijke dag! Absoluut één van de intiemste trouwlocaties in Utrecht als je het ons vraagt.

trouwlocaties-utrecht8

Een droom trouwlocatie in Utrecht? Trouw bij Slot Zeist

Trouwen op Slot Zeist is een droom die uitkomt! Het 17e-eeuwse Slot heeft alle ingrediënten in huis voor een onvergetelijke huwelijksdag. Bij Slot Zeist vindt jullie bruiloft de gehele dag plaats op één locatie. Op loopafstand bevindt zich het Broederplein met het prachtige kerkje van de Evangelische Broedergemeente waar voor de kerk de ceremonie kan plaatsvinden.

Een sprookjesachtige locatie van binnen en van buiten. Binnen zijn er de vorstelijke vertrekken met spiegelwanden, tapijten, schouwen en gouden details. Buiten zijn er de feeërieke tuinen, met de prachtige Theekoepel of het romantische witte bruggetje.

Met hun jarenlange ervaring helpt Slot Zeist jullie met veel passie en enthousiasme om van jullie trouwdag een dag om nooit te vergeten te maken!

trouwlocaties-utrecht9

Doe ook inspiratie op met de blog: "Bruiloft musthaves voor 2024!".

Wat vind je van deze blog?

Geweldig!
Leuk
Oké
Niet goed
Slecht

5 / 5 gebaseerd op 1 stemmen

Follow us on Instagram

TROUWPLANNEN